Ο Σεφερλής έχει ξεφύγει! Συνεχίζει τον "πόλεμο" κατά του Ουγγαρέζου!

16:16 2/8/2015 - Πηγή: TVNea

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Μάρκος... ψάχνει και βρίσκει "φαντάσματα". Ειδικά όταν αναφέρεται στο πρόσωπο του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος σήμερα στην τελευταία εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" και για άλλη μια φορά κατηγόρησε τον Δημήτρη για "προδοσία" και οργανωμένο σχέδιο να σαμποτάρει την εκπομπή ώστε να στηρίξει το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά.
«Όταν κάποιος από την ομάδα, όπως αποδεικνύουν τελικά οι εξελίξεις των πραγμάτων,δεν ανήκε ποτέ στην ομάδα και ανήκε σε κάποια άλλη, εκεί έχω θέμα. Αυτό με πληγώνει γιατί αναλαμβάνω να κάνω κάτι και θέλω ανθρώπους δίπλα
μου να στηρίξουν αυτό που ανέλαβα εγώ και να το πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Όταν υπάρχουν μέσα στην ομάδα άνθρωποι που δεν το στηρίζουν αλλά παίζουν και άλλο παιχνίδι, αυτό με ενοχλεί», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:
«Όταν συνειδητοποιείς κάποια στιγμή ότι ένας από την ομάδα σου ανήκει σε άλλη ομάδα, εκεί κάπου αρχίζεις και λες "τι γίνεται;". Όταν προς τον κόσμο έξω βγαίνει ότι τελικά εμείς δεν είμαστε ομάδα και ότι ο Σεφερλής προφανώς κάποιο πρόβλημα έχει για να του φεύγουν οι συνεργάτες και μιλάμε τώρα για τον Δημήτρη... Τα μηνύματα που έπαιρνα στο instagram ήταν "Διώξε τον προδότη"!».
Δείτε το βίντεο... και απλά γελάστε με την συμπεριφορά του wannabe παρουσιαστή!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα