Από τη μία η "Ελένη" και από την άλλη η "Ναταλία"

16:30 2/8/2015 - Πηγή: TVNea

Μπορεί οι δύο παρουσιάστριες, αυτή την περίοδο να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όμως οι συνεργάτες τους και τα επιτελεία των εκπομπών τους, εργάζονται πυρετωδώς για την νέα σεζόν. Έτσι, η Ελένη και η Ναταλία, για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωπες στην ίδια ζώνη, από τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Από τη μία στον Alpha, θα έχουμε την Ελένη Μενεγάκη,
μια σταθερή αξία στη μεσημεριανή, τα τελευταία χρόνια, ζώνη και από την άλλη στο Epsilon θα έχουμε τη Ναταλία Γερμανού, που με την εμπειρία της, και την ξεχωριστή προσωπικότητά της, θα κάνει, σίγουρα "θαύματα" στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.
Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης, στην εκπομπή του "Αποκαλυπτικά", η εκπομπή της Ναταλίας θα έχει τον τίτλο "Ναταλία", αφού είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που όταν ακούμε το όνομά της... ξέρουμε ότι μιλάμε για την Ναταλία Γερμανού. Ακόμα ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η εκπομπή της θα μεταδίδεται 1 με 4 και θα έχει άκρως ψυχαγωγικό χαρακτήρα, γραμμή που το κανάλι του Περιστερίου θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στο σύνολο των εκπομπών του, με ζητούμενο την προσέλκυση του νεανικού και γυναικείου κοινού.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα