Η DISH Network ανακοίνωσε την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου μετάδοσης των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

17:23 24/3/2011 - Πηγή: TVNea
Η DISH Network, κορυφαία πλατφόρμα στην παροχή διεθνών καναλιών στην Αμερική, ανακοίνωσε την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου μετάδοσης των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η συμφωνία εξασφαλίζει τη συνέχιση της μετάδοσης του ΑΝΤ1 SATELLITE, των ραδιοφωνικών καναλιών του Ομίλου, καθώς και του ΑΝΤ1 PRIME, του νέου καναλιού του Ομίλου ΑΝΤENNA. O ANT1 Prime θα προβάλει όλο το 24ωρο τις πιο
αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές του AΝΤ1, ελληνικές ταινίες, ελληνικά μουσικά προγράμματα καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου.
«Ο ΑΝΤ1 είναι ένα από τα πρώτα διεθνή κανάλια που ξεκίνησαν τη μετάδοσή τους στην Αμερική μέσω της DISH Network. Σήμερα, 15 χρόνια αργότερα, είμαστε πολύ υπερήφανοι που επιβεβαιώνουμε την αφοσίωση στην ελληνική κοινότητα της Αμερικής με την ανανέωση του συμβολαίου μετάδοσης των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ» δήλωσε ο κ. Chris Kuelling, αντιπρόεδρος του Διεθνούς Προγραμματισμού της DISH Network. «Οι συνδρομητές της DISH Network είναι μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι θα χαρούν που θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ελληνικά κανάλια και προγράμματα που προσφέρει η DISH Network»....
«Η πολυετής ανανέωση της συμφωνίας μας με τη DISH Network επισφραγίζει τη συνεργασία μας με τη μεγαλύτερη πλατφόρμα μετάδοσης ελληνικών καναλιών στην Αμερική» δήλωσε ο κ. Νίκος Τζιώτης, Γενικός Διευθυντής της Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ΑΝΤ1. «Από το 1996 που ξεκινήσαμε τη μετάδοση του ΑΝΤ1 στην Αμερική, δουλεύουμε καθημερινά με στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών προγραμμάτων και υπηρεσιών προς τους τηλεθεατές μας».

Όλα τα δορυφορικά κανάλια του Ομίλου AΝΤΕΝΝΑ στην Αμερική είναι διαθέσιμα στο Πακέτο Καναλιών του AΝΤ1, όπως επίσης και στο Greek Elite Package, το οποίο συμπεριλαμβάνει τον Alpha καθώς και την ERT World. Ο AΝΤ1 Prime θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 15 Απριλίου 2011.

Σχετικά με την DISH Network:
Η DISH Network L.L.C., πρωτοπόρος στην παροχή διεθνών καναλιών στην Αμερική, μεταδίδει περισσότερα από 200 διεθνή κανάλια σε 29 γλώσσες - περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο συνδρομητικό δίκτυο της Αμερικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα