Ο Γιάννης Λάτσιος μιλάει για την πρεμιέρα του «Dancing with the stars»

16:16 24/3/2011 - Πηγή: TVNea
Στην Κυπριακή εκπομπή «Βάλε Αντέννα» της Κατερίνας Χριστοφίδου, μίλησε τηλεφωνικά ο Γιάννης Λάτσιος. Ο κριτής του δημοφιλές σόου σχολίασε με το δικό του τρόπο την πρεμιέρα του «Dancing with the stars», δηλώνοντας ότι το τελικό αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλό. Για τους διαγωνιζόμενους του σόου, ο Γιάννης Λάτσιος, δήλωσε ότι πρόκειται για μια γκάμα ανθρώπων και προσώπων που έχουν πολύ ενδιαφέρον και είναι σε καλό επίπεδο, χορευτικά. Σύμφωνα με τον ίδιο όσο περνάει ο καιρός οι χορευτικές
επιδόσεις των σταρ θα βελτιώνονται.Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 σχολίασε και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής, λέγοντας ότι η Ελεωνόρα Μελέτη, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Κώστας Μαρτάκης ήταν σε καλό επίπεδο και γι’ αυτό κέρδισαν υψηλή βαθμολογία.Όσο για τη στιχομυθία με τη Ζέτα που είδαμε, δήλωσε ότι μεταξύ τους υπάρχει χημεία και γι’ αυτό οι ατάκες πάνε και έρχονται!
Η παρουσιάστρια της εκπομπής δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον κριτή του σόου αν θα μπορούσε να χορέψει όπως τον παρουσιάζει το διαφημιστικό trailer του σόου για να πάρει άμεσα την απάντηση απ’ τον Γιάννη Λάτσιο λέγοντας «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να φτάσω σ’ αυτό το σημείο».
Keywords
Τυχαία Θέματα