Επαγγελματίες σκοτώνουν καθ'υπαγόρευση με στόχο κλίμα Εμφυλίου στη χώρα?

22:49 2/11/2013 - Πηγή: TVNea
Περισσεύει η σπέκουλα, απουσιάζει η πολιτική και κυριαρχεί η λογική του ντέρμπυ
Η απάντηση των ειδικών (αναλυτών σε θέματα ασφάλειας και ειδικότερα του Ιωάννη Μιχαλέτου που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega)– πέρα των ιδεολογικών επιχειρημάτων που επικαλούνται οι διάφορες πλευρές – είναι σαφής: επαγγελματίες και μάλιστα με διεθνή εμπειρία, με σκοπό την προβοκάτσια και στο βάθος την αποσταθεροποίηση. Με άλλα λόγια, πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους, της αλλοδαπής, που «νοικιάζονται» με συγκεκριμένο
σκοπό και στόχο, δρουν με συγκεκριμένο τρόπο και ακολουθούν συγκεκριμένη μεθοδολογία που συναντάται σε εγκληματικές ενέργειες στο εξωτερικό και εν συνεχεία αποχωρούν (από την χώρα), αμέσως μετά την «εκτέλεση» των… καθηκόντων τους! Υποστηρίζονται από άλλες ανεξάρτητες ομάδες οι οποίες διευκολύνουν το έργο τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ορατή και εμφανής συνεργασία μεταξύ των δυο μερών.
Τέλος, ανάλογα την περίπτωση και την χώρα, οι μηχανισμοί της χρεώνουν την ενέργεια σε μια αόρατη οργάνωση, με ασαφή χαρακτηριστικά και δομή και, αστεία «αριστερή» φρασεολογία που δήθεν «πατάει» σε αυτό που ορίστηκε την δεκαετία του ’70 ως αντάρτικο πόλης, για να συκοφαντηθούν υπαρκτοί κοινωνικοί χώροι, οργανώσεις και άνθρωποι με πολιτική δράση. Εν προκειμένω στην Ελλάδα έχουμε την «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» την οποία «δημιουργήσαμε» και βαφτίσαμε «τρομοκρατική οργάνωση». Για αυτό και αμέσως μετά την δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών υπήρξαν σχεδόν συντονισμένες διαρροές που «έδειχναν» τη συγκεκριμένη ανύπαρκτη οργάνωση.
Συμπέρασμα: το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες καλά κρατούν, όπως και τα σταγονίδια που δήθεν ξεριζώθηκαν επειδή ξηλώθηκαν πέντε ή δέκα στελέχη της μιας ή της άλλης κρατικής υπηρεσίας με αφορμή τη σύλληψη μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. (enimerosi24)
Keywords
Τυχαία Θέματα