Ε. Μελέτη: "Αν ερχόταν ένα παιδί, θα παρατούσα τα πάντα για να είμαι μητέρα!"

19:46 2/11/2013 - Πηγή: TVNea
Στον φωτογραφικό της Ρούλας Ρέβη, για τις ανάγκες του νέου τεύχους του περιοδικού CELEBRITY φωτογραφήθηκε, φορώντας υπέροχες τουαλέτες, η Ελεωνόρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Star παραχώρησε επίσης μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στην καθημερινή της εκπομπή, στη μανία της να αλλάζει συνεχώς τα μαλλιά της και τα στημένα paparazzi στιγμιότυπα.

Ωστόσο, από αυτή τη συνέντευξη εμείς εστιάσαμε στο ερώτημα εάν έχει στο μυαλό της
το όνειρο της μητρότητας και της οικογένειας. Η απάντησή της μας εντυπωσίασε.

Πόσο κοντά είσαι στο να κάνεις οικογένεια και παιδιά τώρα που μιλάμε, σε σχέση με πριν από 2 χρόνια;

"Αν ερχόταν ένα παιδί και οι συνθήκες μού επέτρεπαν να μην εργάζομαι, θα παρατούσα τα πάντα αύριο για να είμαι αποκλειστικά μητέρα και περιποιητική σύντροφος, κοιτώντας μόνο το σπιτάκι μου και τις πιο εσωτερικές μου ανάγκες. Όμως, η δημιουργία οικογένειας για μένα δεν είναι αυτοσκοπός. Πιστεύω πως είναι μια ανάγκη που ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί, αλλά ίσως κάποια στιγμή εκδηλωθεί." δηλώνει η ξανθιά παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Ελεωνόρα προσθέτει: "Ο χρόνος φεύγει και αυτό δεν είναι υπέρ μου, ωστόσο δεν μπορώ να βιάσω καταστάσεις. Μπορεί να κάνω οικογένεια, μπορεί και όχι. Μακάρι να συμβεί, πιστεύω θα είμαι πολύ καλή μητέρα, θέλω να κάνω μια ευτυχισμένη οικογένεια και να ζήσω με τον έναν και μοναδικό."

Περισσότερα στο CELEBRITY που κυκλοφορεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα