MEGA & ANT1 διεκδίκησαν το μεγάλο αγώνα της Εθνικής για τα μπαράζ του ΜΟΥΝΤΙΑΛ

19:46 2/11/2013 - Πηγή: TVNea
Στο γήπεδο κατέβηκε και ο ΑΝΤ1 αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί
Το MEGA θα προβάλλει τελικά το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι, το οποίο ουσιαστικά είναι και το πιο κρίσιμο για την πρόκριση της ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το κανάλι που είχε μέχρι τώρα
τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων μετά τη συμφωνία που είχε συνάψει με την Ε.Π.Ο, αλλά και των εκτός έδρας παιχνιδιών, διεκδίκησε και πήρε και το τελευταίο και καθοριστικό εκτός έδρας ματς στη Ρουμανία, το οποίο ήταν στον αέρα μετά την κλήρωση. Και λέμε διεκδίκησε γιατί στο… παιχνίδι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπήκε σφήνα και ο ΑΝΤ1. Αντιλαμβανόμενοι στο Μαρούσι, ότι ο δεύτερος αγώνας των μπαράζ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τηλεοπτικά και θα αποφέρει έσοδα από τις διαφημίσεις και ‘’ζεσταμένοι’’ στα περί αθλητικών (κι όχι μόνο στα σόου και στα πρωινάδικα) με το Europa League αλλά και το Eurobasket, οι υπεύθυνοι του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1 προσπάθησαν να πλειοδοτήσουν για την αγορά των δικαιωμάτων του αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα. Αλλά φευ! Από την άλλη καραδοκούσε το MEGA για τους ίδιους λόγους. Το κανάλι που στηρίζει την Εθνική ομάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν θα άφηνε το τελευταίο σημαντικό παιχνίδι βορά στις βλέψεις του αντίπαλου ΑΝΤ1.
Ο διευθυντής του αθλητικού του MEGA, Nίκος Στραβελάκης κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες – έμπειρος γνώστης, εξάλλου, των οικονομικο-διοικητικών των αθλητικών- και τα δικαιώματα εξασφαλίστηκαν. Αρα την πρόκριση στην απόκτηση των δικαιωμάτων του συγκεκριμένου αγώνα το MEGA την πέτυχε. Μένει να δούμε τι θα κάνει για την δική της πρόκριση στο Παγκόσμιο κύπελλο η Εθνική. Αυτό άλλωστε είναι και το πιο σημαντικό. (enimerosi24)
Keywords
Τυχαία Θέματα