Έρευνα: Τελικά το μέγεθος μετράει για τις γυναίκες

12:53 9/4/2013 - Πηγή: NewsBomb

Μια νέα έρευνα Αυστραλών επιστημόνων παίρνει θέση στη σχετική διαμάχη και απαντά ότι καλώς ή κακώς το μέγεθος του πέους μετράει για τις γυναίκες, αν και η προτίμηση προς τα μεγαλύτερα ανδρικά γεννητικά όργανα είναι αναλογικά μικρότερη σε σχέση με ένα αρρενωπό ανδρικό σώμα.


Σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, ένα πέος αξιολογείται συγκριτικά με το ύψος και τις υπόλοιπες σωματικές διαστάσεις ενός άνδρα.

Οι γυναίκες θεωρούν πιο ελκυστικούς τους άνδρες

που έχουν μεγαλύτερου μεγέθους γεννητικά όργανα και αν επιπλέον είναι ψηλοί, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς, επειδή οι «προικισμένοι» ψηλοί άνδρες βαθμολογούνται καλύτερα από ό,τι οι εξίσου «προσοντούχοι», αλλά κοντοί άνδρες.

Όμως, ακόμα περισσότερο από ό,τι σε σχέση με το πέος ή το ύψος, οι γυναίκες φαίνεται να έλκονται από έναν σωματώδη άνδρα με φαρδιές πλάτες.

Οι ερευνητές έδειξαν σε 105 γυναίκες με μέση ηλικία 26 ετών ολόσωμες φωτογραφίες γυμνών ανδρών, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή και στις οποίες σκοπίμως υπήρχε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών γεννητικών οργάνων, ύψους ανδρών και άλλων σωματικών αναλογιών.

Η μελέτη έδειξε ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ψηλούς άνδρες με φαρδιούς ώμους και λεπτή μέση, που έχουν επίσης σχετικά μεγάλο πέος, αν και το ενδιαφέρον τους σταδιακά ατονεί για μεγέθη άνω των επτά εκατοστών (σε ηρεμία). Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι παίζει ρόλο και ο σωματότυπος των ίδιων των γυναικών. Οι ψηλότερες γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους ψηλούς άνδρες. Πάντως, όπως είπαν οι ερευνητές, «δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο "ιδανικό" μέγεθος πέους ή ύψος».

Keywords
Τυχαία Θέματα