Βάζει το καλό του...κοστούμι

Ο Παναθηναϊκός φοράει το επίσημο ευρωπαϊκό του κοστούμι και απόψε στις 20:00-ANT1, υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Ντιναμό Μόσχας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα και ενδεχομένως στο σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, αφού δείχνει να σκέφτεται και το 4-2-3-1, προκειμένου να δυναμώσει κυρίως τη μεσαία γραμμή.
Κάτω απ' τα δοκάρια
θα βρεθεί ο Στέφανος Κοτσόλης και στην τετράδα της άμυνας από δεξιά στα αριστερά οι Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες και Νάνο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αναμένεται να επιστρέψει ο Τάσος Λαγός που δεν είχε ξεκινήσει στο ματς με την Καλλονή και δίπλα του, θα βρεθεί ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Μυτιλήνης. Στην τριάδα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται οι Ζέκα, Ντίνας στις πτέρυγες και ο Ατζαγκούν πίσω από τον Νίκο Καρέλη που δείχνει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Τσερτσέσοφ από την άλλη μετράει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες. Πρώτη και καλύτερη αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά που συνεχίζει να νοσηλεύεται έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, τον Βανκέρ που είναι τιμωρημένος και τον Ντενίσοφ που χτύπησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις των Ρώσων δημοσιογράφων, υπάρχει πιθανότητα ο Τσερτσέσοφ να αλλάξει το σύστημά του σε 4-4-2 από το 4-2-3-1. Σε αυτή την περίπτωση, κάτω απ' τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπερεζόφσκι, έχοντας στην τετράδα της άμυνας τους Μανόλεφ, Σαμπά, Ντάγκλας και Μπίτνερ. Στη μεσαία γραμμή, θα βρεθούν οι Ιόνοφ, Τζούτζακ, στα άκρα και Γιουσούποφ, Νομπόα στον άξονα. Επιθετικό δίδυμο για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, θα αποτελέσουν οι Κοκόριν και Κουράνι.

Το γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται κατάμεστο από τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να δουν την ομάδα τους στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα