Στηρίζει τον Φερέιρα ο Αλαφούζος

Ούτε η γκέλα απέναντι στον Άρη θα φέρει εξελίξεις σε προπονητικό επίπεδο στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» μπορεί να έκαναν νέο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους μένοντας για τέταρτο συνεχές ματς χωρίς νίκη στην έδρα τους και να απέχουν πλέον 13 βαθμούς από την κορυφή, ωστόσο ούτε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει διάθεση να παραιτηθεί, ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος να τον απολύσει.
Οι αποδοκιμασίες του κόσμου και τα μίνι λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν

στο ΟΑΚΑ μετά το ματς αποτύπωσαν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου του Παναθηναϊκού στον Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει χαθεί. Όχι όμως και της διοίκησης.

«Δεν είναι λύση να φύγει και να έρθει κάποιος που δεν ξέρει την κατάσταση και να γίνουν τα πράγματα χειρότερα», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος σε «πηγαδάκι» με οπαδούς μετά τον αγώνα δείχνοντας πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να απολύσει τον Πορτογάλο προπονητή. Κι ο τελευταίος δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί. «Εγώ με τη δουλειά που επιτελώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου», ανέφερε εκείνος μετά τον αγώνα συγκεντρώνοντας πυρά οπαδών που θεωρούν πως «κάθεται» στο συμβόλαιό του και δεν παραιτείται για να μη χάσει την αποζημίωση (σε περίπτωση απόλυσης προβλέπεται να εισπράξει περίπου 750-800 χιλ. ευρώ).

Keywords
Τυχαία Θέματα