Στη Στόουκ ο Κρκιτς

Δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό τελικά ο Μπόγιαν Κρκιτς. Και αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε ο παίκτης έφερε όντως τα πάνω-κάτω και χθες αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Στόουκ Σίτι.

Ο Ισπανός επιθετικός έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Και ουσιαστικά οι ίδιοι οι συμπατριώτες του, το Σάββατο το βράδυ έλεγαν ότι επέλεξε τους Ερυθρόλευκους για το Τσάμπιονς Λιγκ και τον Μίτσελ.

Τα έλεγαν μεταφράζοντας τις προθέσεις του. Από την Κυριακή όμως οι μάνατζερ του, και ενώ ουσιαστικά ο παίκτης αναμένονταν στην Αθήνα για την τελική διαπραγμάτευση, εξαφανίστηκαν.

Τη Δευτέρα ειδοποίησαν ότι θα απαντήσει Τρίτη ο παίκτης και χθες γέμισε το διαδίκτυο με την πληροφορία ότι ο Κρκιτς μετά τη Μπάρτσα, τη Ρόμα, τη Μίλαν και τον Άγιαξ πηγαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην Στόουκ του Μαρκ Χιούζ. Κάτι που αργά το απόγευμα επιβεβαιώθηκε επίσημα από την Αγγλική ομάδα. Εννοείτε ότι αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στις μεταγραφές. Πόσο μάλλον για έναν παίκτη με αυτό το όνομα, και με αυτό το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε γύρω από την περίπτωση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα