Το χάλασε μόνος του ο Ντουρμάζ

Χάλασε η μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό. Και όσο και αν φαίνεται περίεργο η αιτία είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο 25άχρονος εξτρέμ που έκανε ότι... μπορούσε ώστε να μην φορέσει τα Ερυθρόλευκα.

Ο μάνατζερ του ήταν στην Αθήνα για την τελική διαπραγμάτευση. Και μιλάμε για τον Μάρτιν Νταλίν, ένας άκρως αναγνωρίσιμο άνθρωπο του ποδοσφαίρου καθότι σπουδαίος στράικερ του παρελθόντος. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο

ομάδες «δεδομένη» και «κλειδωμένη» ως και τον τρόπο πληρωμής.

Διότι η Γκεντσλερμπιρλιγκί έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Και ζήτησε από τον Ολυμπιακό τα μισά χρήματα της μεταγραφής «μπροστά». Τα μισά από τα 2,3 εκατ ευρώ του deal.

Και ενώ λοιπόν το μόνο που έμενε ήταν να έρθει και ο Τζίμι Ντουρμάζ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, ο Σουηδός δεν μπήκε καν στο αεροπλάνο. Είπε «όχι» στην πρόταση του Ολυμπιακού (900.000 ευρώ ετησίως) και ουσιαστικά χάλασε μόνος του, μια μεταγραφή τελειωμένη.

Ούτε στον μάνατζερ του δεν απαντούσε τις.. ώρες της κρίσης. Για να μην επηρεαστεί και αλλάξει γνώμη. Δεν ξέρουμε αν μπορεί σήμερα το πράγμα να αλλάξει και πάλι. Και με τον Κασάμι έφτιαξε και χάλασε τέσσερις-πέντε φορές ως ότου ο Ελβετός να φορέσει τα Ερυθρόλευκα. Μπορεί λοιπόν όντως σήμερα να γίνει ανατροπή. Γιατί όλα γίνονται στις μεταγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα