Ο Τύπος της Πέμπτης

Η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Mega, η ηλεκτρονική καταγραφή των συναλλαγών, η έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ελεγχος στην τσέπη μας από το υπ. Οικονομικών»

Η εφημερίδα γράφει

ότι «έλεγχο στην τσέπη μας, ακόμη και για το νερό που πληρώνουμε, θα κάνει το υπουργείο Οικονομικών. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παντελή Οικονόμου, όλες οι συναλλαγές τίθενται στο μικροσκόπιο του κράτους, καθώς αποτελεί έναν τρόπο εντοπισμού εκείνων που καταναλώνουν περισσότερα από τα εισοδήματα που δηλώνουν στην Εφορία».

ΑΥΡΙΑΝΗ: «Νέα μείωση μισθών 15% και απελευθέρωση της αγοράς εργασίας»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «μείωση μισθών κατά 15% στην Ελλάδα τη διετία 2012-2014 για να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητά της το ζητούμενο έκθεσης της Κομισιόν που θα παρουσιάσει στο Ευρωκοινοβούλιο ο Μανουέλ Μπαρόζο».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πουλάνε τρέλα ο Άκης και η παρέα του»

Η εφημερίδα γράφει ότι «"Εν οίδα, ότι ουδέν είδα". Το δόγμα της σωκρατικής άγνοιας ακολούθησε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος στην πλειονότητα των ερωτήσεων του ανακριτή πουλώντας "τρέλα" απαντούσε με δύο λέξεις: "Δεν γνωρίζω..."»

ΕΘΝΟΣ: «Δεσμεύσεις και κριτική για τα λάθη»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «σαφείς δεσμεύσεις για την πολιτική που θα ακολουθήσει, ώστε ο τόπος να μην εμπλακεί μετεκλογικά σε ακυβερνησία, ανέλαβε ο Ευ. Βενιζέλος. Στη συνέντευξή του στο Mega, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για τα λάθη που έγιναν, όταν το τιμόνι της εξουσίας κρατούσε ο Γιώργος Παπανδρέου».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Γίγαντες στην Ελλάδα!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «από τα τεράστια ζητήματα που απασχολούν εδώ και πολύ καιρό τους επιστημονικούς τομείς της ιστορίας, της ανθρωπολογίας και της παλαιοντολογίας είναι το θέμα της ύπαρξης, κάποτε στο πολύ μακρινό παρελθόν, των γιγάντων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Φορολογικό φακέλωμα για όλους τους Ελληνες»

Η εφημερίδα γράφει ότι «τράπεζες (για καταθέσεις, δάνεια, πιστωτικές κάρτες), εταιρίες τηλεφωνίας, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ιδιωτικά νοσοκομεία και ασφαλιστικές εταιρίες υποχρεούνται να στείλουν τα στοιχεία στο υπ. Οικονομικών, που με... μπαράζ διασταυρώσεων θα ανακαλύψει τους φοροφυγάδες».

ΕΣΤΙΑ: «Διαρκείς αλλαγές εκλογικών νόμων»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «ως προς το θέμα αλλαγής των εκλογικών νόμων, η χώρα μας αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν υπάρχει άλλο κράτος το οποίο να έχη αλλάξει τόσες φορές το εκλογικό σύστημα και τους κανόνες του πολιτικού παιγνιδιού. Οπως σε όλα τα θέματα, έτσι και σε αυτό οι Ελληνες δεν μπορούμε να διατηρήσουμε τίποτε σταθερό».

Η ΑΥΓΗ: «Ξεσκεπάζει Βενιζέλο - Σαμαρά»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «αναγκαία η πιστή εφαρμογή του Μνημονίου μετά τις εκλογές, με στόχο περικοπές 11,5 δισ. ευρώ και 50 δισ. από τις ιδιωτικοποιήσεις, υπενθυμίζει ο Μπαρόζο αποκαλύπτοντας το κρυφό πρόγραμμα Βενιζέλου - Σαμαρά».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «'Ελεος! Νέες περικοπές μισθ

Keywords
Τυχαία Θέματα