ΝΒΑ-Ευρώπη: Λύγισε στο τέλος η Ρεάλ στο Τορόντο

Με τον Ντε Μαρ Ντε Ροζάν να σημειώνει 18 πόντους και τον Τζον Λούκας 16, οι Τορόντο Ράπτορς κατέβαλαν με 102-96 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλικό παιχνίδι.

Όπως αναμενόταν, οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είχαν πολλούς οπαδούς στο κλειστό, καθώς υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί ομογενείς στη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά. Εντούτοις η «βασίλισσα» δεν τα κατάφερε στο Τορόντο, αν και ο Νίκολα Μίροτιτς πέτυχε 17 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ. Σημειώνουμε πως οι

«πτερόσαυροι» δεν είχαν τους Κάιλ Λόουρι και Γιόνας Βαλαντσίουνας στη διάθεσή τους εξαιτίας μικροτραυματισμών.

Ένα 24ωρο μετά τη νίκη επί των Λος Άντζελες Λέικερς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κέρδισαν με 83-80 τους Γιούτα Τζαζ στο Όκλαντ. Στο «Oracle Arena» επέστρεψε και ο Στέφεν Κάρι, που έμεινε στο παρκέ για δώδεκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας δύο πόντους και έξι ασίστ. Συνολικά ξεχώρισε ο Ντέιβιντ Λι με 19 πόντους, 14 ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τέσσερα κλεψίματα, ενώ για τους Τζαζ οι Μάρβιν Ουίλιαμς και Πολ Μίλσαπ πέτυχαν από 13 πόντους.

Τέλος, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν με 91-85 της ιταλικής Σιένα στο πρώτο τους φετινό φιλικό. Δέκα πόντους πέτυχε ο Κάιρι Έρβινγκ, που απέδειξε ότι ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Σαμάρντο Σάμουελς είχε 14 και ο Ντόναλντ Σλόαν 13. Από την πλευρά του, ο rookie Ντίον Ουέιτερς ήταν αρνητικός και εκτός της βασικής πεντάδας. Για την ομάδα της Ευρωλίγκας, ο πρώην πλέι-μέικερ του Άρη, Μπόμπι Μπράουν, «έγραψε» 22 πόντους και ο Ματ Τζάνινγκ 21.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Τορόντο Ράπτορς-Ρέαλ Μαδρίτης 102-96
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σιένα 91-85
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Γιούτα Τζαζ 83-80

Πηγή:Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα