Κυρίαρχο μέλημα οι μεταρρυθμίσεις

«Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την ανάπτυξη» δήλωσε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας εξερχόμενος του Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, και πρόσθεσε ότι ο βασικός στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ είτε αυτό προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο είτε από την Ευρώπη. Εν τω μεταξύ, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ρυθμίσεις για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, με διεύρυνση των κριτηρίων ένταξης, κυρίως για τους αγρότες.

Οι

τελικές αποφάσεις ελήφθησαν στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Νίκο Δένδια, ο οποίος λίγο πριν μετακομίσει στο Υπουργείο Άμυνας, ανέφερε ότι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή τη σχετική ρύθμιση.

Την Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο. Νωρίτερα, στη μία μετά το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Απόψε στις 7,30 ο κύριος Σαμαράς θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συγκάλεσε κοινή συνάντηση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και των μελών των Ανωτάτων Συμβουλίων των Κλάδων.

Χθες, Πέμπτη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τον κ. Αβραμόπουλο «ώριμο και πανέτοιμο» για να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα