Η τετράδα του Paris Masters δείχνει Λονδίνο

Η τελική τετράδα του Paris Masters βγαίνει σήμερα στο Μπερσί, αλλά είναι πιθανό να μάθουμε οριστικά τους οκτώ που θα βρεθούν στο Ο2 για το ATP World Tour Finals.

Την παράσταση κλέβει φυσικά η μάχη ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Άντι Μάρεϊ, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για 23η φορά στην καριέρα τους. Τα προγνωστικά δείχνουν Νόλε, αφού ο 27χρονος Σέρβος προηγείται με 14-8 στο head to head,
έχει κερδίσει έξι από τις επτά τελευταίους αγώνες τους, ενώ δεν έχει χάσει φέτος από τον Βρετανό (4-0).

Ο Μάρεϊ, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει βρει πλέον τον καλό του εαυτό και μετράει 20 νίκες στα τελευταία 22 παιχνίδια του και σε μια υπερπροσπάθεια του για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους τελικούς του Λονδίνου, αγωνίζεται για έκτη σερί εβδομάδα στο θεσμό και οι κόποι του ανταμείφθηκαν... Κέρδισε τρεις τίτλους και με τη χθεσινή νίκη του επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έκλεισε οριστικά θέση στην Ο2.

Ο Φέντερερ παραμένει ζωντανός στο όνειρο της επιστροφής στην κορυφή, αλλά και εκείνος πρέπει σήμερα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς (Νο.10 στον κόσμο) ο οποίος φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη του νίκη σε βάρος του βασιλιά (0-6) και αν τα καταφέρει θα συνεχίσει να ελπίζει στην πρώτη παρουσία του στο Ο2. Αλλιώς την οκτάδα θα συμπληρώσουν οι Τόμας Μπέρντιχ, Κέι Νισικόρι και Νταβίντ Φερέρ.

Η διοργάνωση καλύπτεται τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ Sport 3.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Court Central
15.00: Μπέρντιχ-Άντερσον
17.00: Ράονιτς-Φέντερερ
20.30: Τζόκοβιτς-Μάρεϊ
22.30: Φερέρ-Νισικόρι
Keywords
Τυχαία Θέματα