Ερωτήματα για την τραγωδία

Ερωτήματα για τις ευθύνες της πλημμυρικής τραγωδίας στη Ρόδο κι ενώ αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας. «Εκ των υστέρων, ναι, έπρεπε να είχε κλείσει ο δρόμος που περνά από την κοίτη του ποταμού. Η στάθμη του ανέβηκε ραγδαία στα 3 μέτρα».Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Στάθης Κουσουρνάς, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη, ενώ για τις προσπάθειες εντοπισμού του 50χρονου αγνοούμενου καθηγητή Αγγλικών, είπε πως είναι εντοπισμένη η περιοχή όπου πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα.

Για τα αίτια που

προκάλεσαν τον θάνατο των τριών ανθρώπων και για τις ζημιές που προκλήθηκαν, υπήρξε σήμερα παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε και πάλι να βρέχει στο νησί της Ρόδου, χωρίς πάντως να έχουν προκληθεί προβλήματα. Ήδη, από χθες το βράδυ οι υπηρεσίες βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή ύστερα και από ευρεία σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή και του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γρηγοράκου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στο ανατολικό Αιγαίο ως αργά το βράδυ. Ειδικότερα, προβλέπονται κατά τόπους έντονα φαινόμενα, στα βόρεια με ανέμους νότιους, ΝΔ έως 7 μποφόρ που στη συνέχεια θα στραφούν σε Δυτικούς, ΝΔ, ενώ στα νότια θα είναι ΝΑ έως 7 μποφόρ και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα