Pus

Dhimbja, ënës ë, ërdhunoi ëmijën, ë, ë ë, Dhimbja, ënës ë, ërdhunoi ëmijën, ë, ë ë Dhimbja e nënës që emigranti shqiptar i përdhunoi fëmijën dhe më pas e hodhi në pus të gjallë

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις

Share:

iNews στο Facebook

“Xhaxha,të lutem mos më hidh në pus” i lutej 11 vjeçarja përdhunuesit shqiptar

26/08/10 11:15

Dy shqiptarë e dy grekë goditën shqiptarin që përdhunoi dhe hodhi në pus 11 vjeçaren

26/08/10 13:10

Vdesin nga asfiksia brenda në pus dy vëllezër në Tiranë

03/09/10 15:05

“Më detyruan ta përdhunoj dhe ta hedh në pus”

05/10/10 12:30

Përdhunoi 15 vjeçaren,e hodhi në pus dhe e mbuloi me gurë!

08/10/10 13:20