Με νέο πρόγραμμα

Υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές, χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, για την περίοδο 2012 - 2013, που παρουσιάζεται σήμερα.

Μεγάλες παραγωγές, χορού, θεάτρου και μουσικής, πολλές από τις οποίες έχουν διεθνή χαρακτήρα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις κι εκπαιδευτικά προγράμματα για ηλικίες από 9 μηνών έως και άνω των 65 ετών - για πρώτη φορά -, περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα.

Όπως είπε η Εκτελεστική Υποδιευθύντρια της Στέγης Γραμμάτων και τεχνών, Αφροδίτη
Παναγιωτάκου μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Βάνα Λυκομήτρου, τα εισιτήρια για τις εκδηλώσεις που παρουσιάζονται στη Στέγη, ξεκινούν από 7 ευρώ και η τιμή τους, σε καμία περίπτωση, δεν ξεπερνάει τα 30 ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για ανέργους και άλλες ευπαθής ομάδες.

Η κ. Παναγιωτάκου αναφέρθηκε ενδεικτικά στο πρόγραμμα, λέγοντας: «Ξεκινάμε με την μεγάλη παραγωγή χορού "Κικέρου" - που στα ιαπωνικά σημαίνει ξέσπασμα - με απίστευτη ζωντανή μουσική επί σκηνής από τον Τζον Πάρις, το Alter ego της Πίτζει Χάρβει, έχουμε μια πολύτιμη θεατρική παραγωγή για φέτος, τον καλό άνθρωπο του Σετσουάν του Μπρεχτ, μια έκθεση που παρουσιάζεται από τον Φεβρουάριο, ενταγμένη στο κλίμα των ημερών που ζούμε, εμπνευσμένη μέσα από το θέατρο. Εδώ ο Ρόμπερτ Γουίλσον, τον οποίο γνωρίζουμε κυρίως μέσα από τον χώρο του θεάτρου και της όπερας- έρχεται στη Στέγη με την έκθεση Video Portraits. Πρόκειται για εγκαταστάσεις μικρών βίντεο σε διάρκεια κι εξαιρετικών σε ποιότητα. Θα δούμε τον Μπραντ Πιτ με τη βροχή, την Μάριαν Φέιθφουλ, τον Τζόνι Ντεπ να χαϊδεύει τη γούνα του και άλλα πραγματικά αναγνωρίσιμα πρόσωπα, μέσα από μια πολύ υψηλού επιπέδου αισθητική ματιά. Έχουμε και μια έκθεση που θα προηγηθεί και η οποία είναι έκπληξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα