Με ελπίδες στο Λονδίνο

Με προορισμό το Λονδίνο αναχώρησε ο κύριος όγκος της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ξεκινούν την Παρασκευή.

Οι επικεφαλής και τα μέλη της ελληνικής αποστολής συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου διοργανώθηκε πάρτι από την Olympic Air για την αναχώρηση του κύριου όγκου των Ελλήνων συμμετεχόντων.

Η
εκδήλωση από την αεροπορική εταιρία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος στάθηκε στα πολλά όνειρα με τα οποία αναχωρεί η αποστολή για το Λονδίνο.

«Είμαστε στην τελική... ευθεία και βλέπουμε το νήμα, το αεροπλάνο για να αναχωρήσουμε για το Λονδίνο με χιλιάδες όνειρα και με στόχο να κάνει ο καθένας μας το καλύτερο δυνατό, γιατί αν το κάνει, θα γυρίσουμε όλοι ευχαριστημένοι για τα όσα θα έχουμε κάνει για την Ελλάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Εμείς θα είμαστε κοντά σας είτε πετύχετε με την κατάκτηση κάποιων μεταλλίων, είτε αν δεν πετύχετε, γιατί είναι επιτυχία που είστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε χαρούμενοι που 105 αθλητές και αθλήτριες πήραν το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στους αγώνες».

Οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες αφότου φτάσουν και τελειώσουν με τις διατυπώσεις, θα μπουν στο αθλητικό χωριό.
Keywords
Τυχαία Θέματα