Συγχαρητήρια BSA στην Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

16:16 23/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα συγχαρητήριά της προς την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ για τις προτεραιότητες που καθόρισε στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, εκφράζει η Ενωση Λογισμικών Επιχειρήσεων (BSA).

Σε επιστολή τους προς τους Κύπριους Ευρωβουλευτές και αξιωματούχους της Κυπριακής Προεδρίας, οι δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της Ενωσης χαιρετίζουν τις προτεραιότητες που καθόρισε η Κυπριακή Προεδρία όσον αφορά μεταξύ άλλων την στρατηγική «Cloud Computing», την μεταρρύθμιση της προστασίας των δεδομένων στην

Ευρώπη, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την πολιτική εμπορίου της ΕΕ.

«Πιστεύουμε ότι ο τομέας της τεχνολογίας των πληροφοριών έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην υλοποίηση των  στόχων που έθεσε η Ευρώπη για την ανταγωνιστικότητα» αναφέρεται.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο Πρόεδρος Robert Holleyman και ο Διευθυντής για Κυβερνητικές Σχέσεις Thomas Boue, εκφράζονται με λεπτομέρεια οι απόψεις της Ενωσης για τις προτεραιότητες που έθεσε η Προεδρία.

«Χαιρετίζουμε τις προτεραιότητες που καθόρισε η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ και οι εταίροι της και εκφράζουμε τις θέσεις μας πάνω σε ορισμένους σημαντικούς τομείς που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη της προεδρίας», σημειώνεται στην επιστολή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η BSA είναι ένας επιφανής μη κερδοσκοπικός οργανισμός του κλάδου της Πληροφορικής που στοχεύει στην προώθηση ενός ασφαλούς και νόμιμου ψηφιακού κόσμου εκπροσωπώντας τη βιομηχανία του εμπορικού λογισμικού και των συνεργαζόμενων κατασκευαστών hardware.
Με έδρα την Ουάσινγκτον, η BSA δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες και διατηρεί 11 γραφεία σε όλο τον κόσμο: Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μόναχο, Πεκίνο, Δελχί, Τζακάρτα, Κουάλα Λουμπούρ, Ταϊπέι, Σιγκαπούρη και Σάο Πάολο.

Bασική αποστολή της BSA σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η προώθηση ενός νομοθετικού και νομικού πλαισίου, το οποίο θα βοηθήσει τη βιομηχανία εμπορικού λογισμικού να αναπτυχθεί αλλά και η παροχή ενιαίας εκπροσώπησης των μελών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα