Μαρινάκης: «Σίγουρος μόνο ο Μίτσελ...»

Με… άγριες διαθέσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, επισκέφθηκε σήμερα το προπονητήριο του Ρέντη και μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ εξέφρασε αρκετά παράπονα για την αγωνιστική εικόνα των παικτών, ζητώντας τους να έχουν μια βελτιωμένη εικόνα στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής

σεζόν.

«Ήρθα σήμερα εδώ για να σας πω μερικά πράγματα που αισθάνομαι και όχι για τον ημιτελικό ή τον τελικό. Σε αυτά τα παιχνίδια να παίξετε για τον εαυτό σας. Εγώ και ο κόσμος δεν σας ζητάμε τίποτα πλέον. Απολύτως τίποτα.

Η ομάδα θα είναι ΘΡΥΛΟΣ ότι και να γίνει σε αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορείτε να κερδίσετε αν αλλάξετε συμπεριφορά. Μπείτε σε ένα δωμάτιο και συζητήστε το όση ώρα χρειαστεί.

Βρείτε τι σας φταίει και δώστε λύση. Μπορείτε», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού στους παίκτες…

«Όλη τη χρονιά ήμουν ασπίδα για εσάς. Σας δώσαμε τα πάντα. Πληρώνεστε στην ώρα σας, έχετε τα πιο ακριβά συμβόλαια, δουλεύετε στις πιο καλές εγκαταστάσεις, έχετε τα πάντα.

Και εγώ ήμουν πάντα εκεί για εσάς. Παρά το γεγονός ότι το κλίμα ανάμεσα σας δεν ήταν καλό, παρά το γεγονός ότι πέρα από τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια και τρία ελληνικά, είχατε κακή εικόνα στο γήπεδο. Κάποιοι από εσάς μάλιστα είχαν κάκιστη εικόνα και στην εξωγηπεδική τους ζωή. Μη νομίζετε ότι δεν τα ξέρουμε…», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα