Κωνσταντοπούλου εναντίον ΜΜΕ

Πρωτοφανής επίθεση στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι πρεπει να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για τον ρόλο που διαδραματίζουν υπέρ του μνημονίου, εξαπέλυσε η πρόεδρος της βουλής, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ

αν συμφωνεί με την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνηση για απομείωση και όχι διαγραφή του χρέους και αν υποστηρίζει πως δεν πρέπει να πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ, η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε πως «η Ελλάδα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση σε πλαίσιο και σε καθεστώς που δημιούργησαν άλλοι και πως είναι απογοητευτικό να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις».

«Είπατε πως είστε από τον ΣΚΑΪ, έτσι δεν είναι»; Ρώτησε τον δημοσιογράφο η κ Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι παρακολουθεί με φρίκη κάποιους που προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση».
Πρόσθεσε ακόμη ότι η ερώτηση που της έγινε δεν είναι πολιτική αλλά υπηρετεί εκστρατεία των μέσων της διαπλοκής και υπενθύμισε ότι ο δημοσιογράφος του MEGA Γιάννης Πρετεντέρης έχει παραδεχθεί ότι έλεγε ότι το χρέος είναι βιώσιμο, αν και γνώριζε ότι δεν είναι.

Νωρίτερα, κατά τη διαρκεια συνέντευξης τύπου για τα πορίσματα της επιτροπής για το χρέος η κ Κωσνταντοπουλου το χαρακτήρισε «παράνομο, μη νόμιμο, απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο» και επεσήμανε ότι με τα κράτη έχουν δικαίωμα να κηρύξουν μονομερώς πτώχευση, όταν δεν είναι βιώσιμη η εξυπηρέτηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα