Κερδίστε κρουαζιέρες στον μαγευτικό Αργοσαρωνικό, προσφορά του Tickethat.gr

ΟΑθήνα 984 και η εκπομπή «τα λόγια τηςπόλης» σε συνεργασία με το tickethat.com,προσφέρουν σε δύο τυχερά ζευγάριααπό μία μονοήμερη κρουαζιέρα στοΑργοσαρωνικό (Αίγινα, Πόρος, Ύδρα).

ΤοTickethat.com είναι έναςπρωτοποριακός ιστότοπος, που μέσα από33 χρόνια πείρας στον χώρο, προσφέρειασυναγώνιστες τιμές για εισιτήριαπλοίων, αεροπλάνων, κλείσιμο ξενοδοχείων,με επαγγελματικότητα και συνέπεια. Οιχρήστες του Tickethat.com έχουντην δυνατότητα να «κλείνουν» τα εισιτήριατους, ακόμα και αν δεν είναι κάτοχοιπιστωτικής κάρτας, με την βοήθεια τουεξειδικευμένου προσωπικού

του.

Οιυπηρεσίες του Tickethat.comανανεώνονται συνεχώς, ενώ οι χρήστεςτου πολύ σύντομα θα μπορούν να απολαμβάνουνειδικές προσφορές και δώρα που θααναρτώνται και στην σελίδα τουTickethat.com και στο Facebook.

Επίσηςσύντομα θα διαθέτει υπηρεσίες και γιατραίνα ΟΣΕ, εσωτερικού και εξωτερικού.

Tickethat.comκαι ταξιδέψτε.

Πάρτεμέρος στον καλοκαιρινό μας διαγωνισμόκαι κερδίστε την συμμετοχή σας σε μιακρουαζιέρα στον πανέμορφο Αργοσαρωνικό.Πώς θα κερδίσετε; Στέλνοντας μήνυμακαθημερινά, 6 με 7 το βράδυ, στο: 54045γράφοντας: 984, κενό, Κρουαζιέρα και τοονοματεπώνυμο σας. (χρέωση 0,25 ευρώ +ΦΠΑ). Ή τηλεφωνήστε μας στο 210 3411610 κατάτην διάρκεια της εκπομπής. Ή κάντε «like»στη σελίδα της εκπομπής στο FaceBook, στην αντίστοιχηδημοσίευση.

Ηκλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 16.08.2013,λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Καλήεπιτυχία!

Σημείωση:Η προσφορά περιλαμβάνει ένα γεύμα(μεσημεριανό) καθώς και αν έχετε παιδίμέχρι 12 ετών, η συμμετοχή του στηνκρουαζιέρα είναι δωρεάν.

Οινικητές θα μπορούν να εξαργυρώσουν τηνπροσφορά, όποτε θέλουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα