Καταζητούμενοι οι δύο συλληφθέντες

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή απολογούνται οι δύο από τους πέντε που συνελήφθησαν χθες από την αντιτρομοκρατική στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακολούθως αναμένεται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο και οι πέντε. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τους καταζητούμενους Φοίβο Χαρίση, 23 ετών, και Αργύρη Ντάλιο, 22 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και για ένοπλη
ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και στη Φλώρινα.

Οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία και για κατοχή πλαστών στοιχείων, είναι ηλικίας από 22 έως 40 ετών, ενώ από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας ταυτοποίηθηκε το DNA των δύο κατηγορουμένων για τη διπλή ληστεία αλλά και για τις γιάφκες που είχαν εντοπιστεί σε Χαλάνδρι και Τουρκοβούνια και η συμμετοχή τους σε άλλες ένοπλες ληστείες σε Αθήνα και επαρχία.

Η αντιτρομοκρατική ελέγχει, επίσης, το παρελθόν του 40χρονου ο οποίος είναι γνώριμος των αρχών προκειμένου να συνθέσει το παζλ των επαφών του με το χώρο των αντεξουσιαστών και πιθανή συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα