Η νίκη έφερε πριμ

Για δεύτερη Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήραν χρήματα. Πρόκειται για το πριμ νίκης επί της ΑΕΚ με τους βασικούς να εισπράττουν από 1.000 ευρώ και τους αναπληρωματικούς από 500 ευρώ.

Μπορεί το ποσό να είναι μικρό αλλά για τον Αλαφούζο μετράει η κίνηση ως ψυχολογική ένεση στους παίκτες. Τα πριμ νίκης είναι πιθανό να καταβάλλονται σχεδόν άμεσα στους ποδοσφαιριστές κάτι που αφενός δίνει έξτρα κίνητρο στους Πράσινους και

αφετέρου δείχνει ότι έστω και με λίγα χρήματα θα γίνονται κάποιες πληρωμές.

Ασφαλώς το μέγιστο θέμα είναι τα οφειλόμενα των δόσεων του Σεπτεμβρίου και του Δεκεμβρίου διότι εκεί τα ποσά είναι πολλαπλάσια και «καίνε» τους παίκτες. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα διευθετηθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο φαμπρισιάνο Γκονθάλεθ κράτησε εκτός των 19 παικτών που επέλεξε τους τιμωρημένους Βιτόλο, Μαρίνο, τους ανέτοιμους Τοτσέ, Χουχούμη (αμφότεροι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα), τον απόντα Κουίνσι (παραμένει στο Λονδίνο) και τους Βελάσκες, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Αποστολόπουλο, Ντίνα, Κουσίδη, Δώνη, Μαρινάκη. Συμπεριέλαβε δηλαδή τόσο τον Γιοχέι Καζιγιάμα μετά από δύο συνεχόμενους αγώνες που έμεινε στην εξέδρα αλλά και τον Σπύρο Φουρλάνο, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Πηγή:Pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα