Τσακίρ«Ήταν σωστή η κόκκινη στο Νάνι»

Την απόφασή του να αποβάλει τον Νάνι στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπερασπίστηκε ο Τούρκος διαιτητής, Τσουνέιτ Τσακίρ, μιλώντας στην ισπανική «As».

Λίγες μέρες μετά το αμφιλεγόμενο σφύριγμά του, ο Τούρκος διαιτητής μίλησε στην ισπανική «As» και έδειξε σίγουρος πως έπραξε το σωστό, αποβάλλοντας τον Πορτογάλο μέσο της Γιουνάιτεντ.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για το συγκεκριμένο σφύριγμα. Η κόκκινη κάρτα στον Νάνι ήταν σωστή. Ο

κόσμος θα αντιληφθεί με τον καιρό πως η απόφασή μου ήταν ορθή. Οι κριτικές που δέχτηκα δεν μου προκαλούν κανένα συναίσθημα. Δεν στενοχωριέμαι, ούτε προβληματίζομαι. Για να πω την αλήθεια, ούτε που το σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τσακίρ.

Αναφορικά με αυτούς που ισχυρίζονται πως οι διαιτησίες του δεν είναι ιδιαίτερα... φιλικές προς τις αγγλικές ομάδες, ο Τσακίρ έδειξε να απορεί.

«Ποιά λάθη έκανα σε βάρος των αγγλικών ομάδων; Μήπως δεν ήταν σωστές οι αποφάσεις μου να αποβάλλω τον Τέρι πέρσι, ή τον Μπαλοτέλι; Νομίζω πως όλα αυτά είναι υπερβολικά. Οι αποφάσεις μου ήταν σωστές», τόνισε ο Τούρκος, ο οποίος επανέλαβε πως συνεχίζει απρόσκοπτα τη δουλειά του, χωρίς να επηρεάζεται από όσα ακούγονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα