Εξαγγελίες με έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις

Ιδιωτικοποιήσεις, αξιοποίηση της ακίνητης  περιουσίας του δημοσίου, ξεμπλοκάρισμα των κοινοτικών πόρων, μέτρα για την στήριξη της ρευστότητας καθώς και επίσπευση της διαδικασίας συμψηφισμού οφειλών από και προς το δημόσιο... στις άμεσες  προτεραιότητες της κυβέρνησης, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων. Εξάλλου, ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε ανακούφιση των δανειοληπτών, ώστε οι δόσεις να μην ξεπερνούν το

30% του μηνιαίου εισοδήματός τους.

Αναφορικά με την επαναδιαπραγμάτευση, τόνισε ότι επιδίωξη της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι να αλλάξει τους στόχους του προγράμματος, αλλά να αλλάξει όσα εμποδίζουν να πετύχουμε αυτούς τους στόχους.

«Υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό επαναδιαπραγμάτευση, αλλά προωθούν τη σκληρή εφαρμογή του μνημονίου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Δημήτρης Παπαδημούλης.
 
«Ο κ. Σαμαράς είναι προφανές ότι εγκατέλειψε την προεκλογική υπόσχεση της επαναδιαπραγμάτευσης και προσαρμόζεται στις επιταγές της τρόικας επεσήμαναν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα