Δοκιμασία στα Χανιά για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται το στα «Περιβόλια» όπου φιλοξενείται από τα Χανιά στις 18.00-OTEsport1, με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Football League.
Για ακόμα μία φορά, η Ένωση έχει δύσκολη δοκιμασία, καθώς θα φιλοξενηθεί από τα Χανιά
στα «Περιβόλια», θέλοντας να αποδείξει πως είναι το φαβορί για την πρωτιά και την άνοδό της.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Παγώνη, καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Πέτρος Κοντέων συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Ανάκογλου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν τόσο ο Ιβάν Μπρέσεβιτς όσο και ο Άρης Σοϊλέδης.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ανέστης που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και δείχνει αρκετά σταθερός και έτοιμος να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.Στην άμυνα δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο των Λαμπρόπουλου και Κολοβέτσιου. Στα άκρα θα διατηρήσουν τη θέση τους οι Πεταυράκης και Μπακάκης. Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται στο κέντρο.Η απουσία του Ανάκογλου, δίνει την ευκαιρία στον Τραίανό Δέλλα να βάλει στη θέση του τον Νίκο Γεωργέα ποντάροντας στην εμπειρία του. Δίπλα του θα έχει τον Κορδέρο, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι πίσω από τον επιθετικό κορυφής. Εκεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει ο Χρήστος Αραβίδης που εξέτισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Μπαρμπόσα και στα δεξιά ο Πλατέλλας.
Keywords
Τυχαία Θέματα