Διαπραγματεύσεις με μικρές προσδοκίες

Με μικρές προσδοκίες από την πλευρά της κυβέρνησης ξεκινούν, στις 6μμ, οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι. Σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου στο Reuters, η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τα τέλη Οκτωβρίου, μετά τα στρες τεστ των τραπεζών. Στην Αθήνα,

η Κυβέρνηση «ανεβάζει στροφές», ενόψει και της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός σε σύσκεψη που είχε, παρουσία υπουργών, με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, τόνισε ότι η φετινή έκθεση συμπίπτει με μια περίοδο όπου για τη χώρα ζυγίζονται πολλά πράγματα, ενώ επισήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο οδικός χάρτης χρηματοδότησης της χώρας θα έχει ως έναν από τους σταθμούς του και την έναρξη ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα έχει στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, εν όψει της επικείμενης Συνόδου του ΝΑΤΟ, στην Ουαλία, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί η ρωσο-ουκρανική κρίση.

Keywords
Τυχαία Θέματα