«Eπίδειξη πρόκλησης από Χ.Α.»

Σκηνικό σύγκρουσης στήνει η Χρυσή Αυγή, που επιμένει χωρίς να έχει νόμιμη άδεια να μοιράσει αύριο τρόφιμα, ενόψει του Πάσχα, στην πλατεία Συντάγματος, μόνο σε Έλληνες.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έκανε λόγο για «συσσίτια μίσους» που «προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη» και δηλώνει αποφασισμένος να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια, προκειμένου να μην επιτραπούν. Ειδικότερα σε μήνυμα

του σε facebook και twitter ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι: «η Χρυσή Αυγή κάνει επίδειξη πρόκλησης καθώς τέτοιες εκδηλώσεις πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταση της χώρας και της Αθήνας, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη εσφαλμένα μηνύματα».

Την απόφαση του Δημάρχου να κάνει ό,τι επιβάλλεται προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το συσσίτιο μίσους της Χρυσής Αυγής χαιρετίζει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ότι «η Αθήνα ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοκρατική πόλη».

«Ο Γιώργος Καμίνης τιμά την ψήφο των δημοκρατικών πολιτών της Αθήνας. Επιτέλους οι φασιστικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να μένουν άλλο αναπάντητες, η Αθήνα είναι και θα παραμείνει ανοιχτή πόλη» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα