Αποφασισμένοι να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις μας

«Ζούμε ώρες επώδυνες, είμαστε όμως αποφασισμένοι να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις μας, και να μην υποκύψουμε σε εκείνους, που τον τελευταίο καιρό στοιχημάτιζαν στη χρεοκοπία μας. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει και θα βγει ισχυρότερη από πριν», τόνισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ραντεβού με την τρόικα,
στις 7μμ, κι ενώ τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία στενεύουν. Μιλώντας στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο εκδήλωσης των κεντροδεξιών νεολαίων ανά τον κόσμο με θέμα «Η βία των άκρων», ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι «η άκρα αριστερά συναντά την αναρχία με το λαϊκισμό, η άκρα δεξιά καλλιεργεί συστηματικά τη μισαλλοδοξία δηλητηριάζοντας την κοινωνία».

Πρόσθεσε ότι «και τα δύο άκρα τροφοδοτούν το ένα το άλλο, επιχειρώντας να διαλύσουν την κοινωνία» και κατέληξε: «Αν εμείς κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης».

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος με την τρόικα, ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει απόψε για τις Βρυξέλλες, ενόψει της αυριανής συνόδου κορυφής της ΕΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα