Αναζητούν το οπλοστάσιο της ΧΑ

Στο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής επικεντρώνονται τώρα οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται από το πρωί στα Ιωάννινα και έκανε «φύλλο και φτερό» το σπίτι του Χρήστου Παππά. Εν τω μεταξύ, ταυτοποιήθηκε πιστόλι 9 χιλιοστών που είχε κατασχεθεί από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία

Παναγιώταρο, με τους άσκοπους πυροβολισμούς στη κηδεία του χουντικού Νίκου Ντερτιλή, στις 3 Ιανουαρίου. Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ρόλος «επιχειρησιακού αρχηγού» και εκπαιδευτή της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται να προκύπτει για τον Ηλία Κασσιδιάρη.

Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση με νομοθετικές πρωτοβουλίες επιχειρεί να κλείσει το πολιτικό κεφάλαιο της Χρυσής Αυγής.

Εντός της ημέρας αναμένεται να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα των οποίων τουλάχιστον το ένα - δέκατο των βουλευτών τους διώκονται για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις.

Παράλληλα, η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, θα οριστικοποιήσει το πλαίσιο που θα ισχύσει για τους 6 συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σε σχέση με τη στέρηση καταβολής βουλευτικής αποζημίωσης και άλλων προνομίων.

Εν τω μεταξύ, εικοσιεννιάχρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στο Ρέθυμνο καθώς στην καταοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 κροτίδες, ένα στιλέτο και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα