Αναβολή λόγω απεργιών

Νέες ημερομηνίες, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων, δίνει το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης για τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις που φιλοξενεί.

Έτσι, οι νέες ημερομηνίες για τη διοργάνωση «Αντικριτικοί Αγώνες - Τετάρτες με τον Πάρι Τακόπουλο σε μια κατάδυσή του στα αβαθή νερά της κριτικής» είναι: Τετάρτη 21 και Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, από τις 6μμ έως τις 8μμ.
Οι Αντικριτικοί, μεταολυμπιακοί, Αγώνες έχουν κύριο θέμα την ύπαρξη, ή την ανυπαρξία κρίσεως και κριτικής στην Ελλάδα.

Συμμετέχουν: ο Βασίλης Παπαβασιλείου, η Χαρά Μπακονικόλα, η Μάγια Λυμπεροπούλου, η Ρένη Πιττακή, η Έλλη Σολομωνίδου, ο Δημήτρης Τσατσούλης, ο Νίκος Καλαμό, ο Ανδρέας Στάϊκος, ο Μήτσος Κασόλας, ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο Γρηγόρης Ιωαννίδης, ο Γιώργος Γκίκας, ενώ εκτάκτως παρουσιάζεται ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Αυτοί οι κριτικοί-αντικριτικοί αγώνες, συμπίπτουν με την έκδοση του τετάρτου τόμου των «Αντικριτικών» του από τις εκδόσεις «Καλλιγράφος». Ο τέταρτος τόμος αυτός, των «Αντικριτικών» καλύπτει κριτικά την θεατρική περίοδο από το 2005 έως το 2012, ένα έτος ανοιγοκλείνον πενήντα πέντε χρόνια κριτικής, και αντικριτικής, εντατικής αυτοθεραπείας του συγγραφέα.

Αίθουσα: Κινηματογράφος
Είσοδος Ελεύθερη - Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Επίσης, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, στις 8.30μμ μεταφέρεται η παράσταση «Ο προτελευταίος των Μόνικιν», μονόλογος χωρίς αρχή και χωρίς τέλος του Πάρι Τακόπουλου, σκηνοθεσία-ερμηνεία Νίκος Καλαμό-Θεατρικό Φυτώριο Αίγινας.

«Ο Μόνικιν είναι εις νέος 4.000 περίπου ετών, ενδεδυμένος με γαλανόλευκες πυτζάμες, ή μετά μέλανος ως ζωμού, σμόκιν, με πρόσωπον, φέρων εισέτι, ίχνη πανελλήνιας παλιγγενεσίας».
Πρόκειται για τον κωμικοτραγικό μονόλογο ενός αυτοκτονικού χαρακτήρα, με τον εαυτό του και με άλλα πρόσωπα, με μπεκετικές και ιονεσκικές αναφορές, ο οποίος αναφέρεται - διακωμωδεί  την ελληνική πολιτική, κοινωνική και πνευματική πραγματικότητα.  Ο Νίκος Καλαμό τον έχει παρουσιάσει στο θέατρο του Γιώργου Αρμένη, στο Φεστιβάλ Εδιμβούργου, στο διεθνές Φεστιβάλ του Λονδίνου και στην Αίγινα και την Αθήνα, με εξαιρετικές κριτικές.

Αίθουσα: Βlack Βox  
Διάρκεια: 55΄
Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ ενιαίο

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC  εκτός από εκείνα στις περιοχές: Αιγάλεω, Ν. Ερυθραία, Αγία Παρασκευή.

Χορηγός Επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84

Keywords
Τυχαία Θέματα