2η Hμερίδα Επιχειρηματικότητας στη Μόδα

Το AthensFashionClub διοργανώνει την 2η Ημερίδα Επιχειρηματικότητας στην Μόδα με θέμα: «Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας και Καινοτομία στην Μόδα», την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 12.00-16.00.

Προσκεκλημένες είναι τρεις νέες ταλαντούχες Σχεδιάστριες Μόδας η Joy Κουμεντάκου, η Ιωάννα Τσαντάκη και η Λένα Λαδά, που επιχειρούν με δικό τους brand στον χώρο της ένδυσης, να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες στα πρώτα τους βήματα κατά την δημιουργία της επιχείρησής τους, τις δυσκολίες και τις επιτυχίες μέχρι σήμερα.

Λύσεις
στην Επιδότηση Νέων Επιχειρηματιών, θα παρουσιάσει ο συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων, Πολύδωρος Στελλάτος.

Στην συνέχεια το AthensFashionClub θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά, στο κοινό την καινοτόμα εφαρμογή Τεχνολογίας και Μόδας Digital Bride (Ψηφιακή Νύφη) σε συνεργασία με την εταιρία Liater. Πρόκειται για ένα παιγνίδι με το Styling και την Τεχνολογία για σύγχρονες νύφες, σχεδιαστές, στυλίστες και καταστήματα.

«Το digital personal styling ή digital bride, είναι μία εφαρμογή τεχνολογίας. Για πρώτη φορά σαν σχολή μόδας αποφασίσαμε να εντάξουμε και στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, αλλά και στο κομμάτι των υπηρεσιών που προσφέρουμε το συνδυασμό της τεχνολογίας και της μόδας. Η εφαρμογή digital personal styling είανι μία εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει το ντύσιμό του και την εμφάνισή του να δει τον εαυτό του να φοράει το ρούχο, χωρίς καν να το δοκιμάσει πρακτικά. Αυτό που λέμε είναι ένα εικονικό δοκιμαστήριο. Στέκομαι μπροστά σε μία εφαρμογή και σε μία οθόνη, υπάρχει αλληλεπίδραση γιατί αυτό είναι το κομμάτι της τεχνολογίας και έτσι στην οθόνη μπορώ να δω τον εαυτό μου να φοράει από ένα σορτσάκι μέχρι ένα νυφικό, χωρίς καν να το δοκιμάσω. Οι δημιουργοί που βρίσκονται πίσω από την εφαρμογή είναι παράλληλα και ιδιοκτήτες καταστημάτων και η ανάπτυξη της εφαρμογής ξεκίνησε με σκοπό να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες στα εμπορικά καταστήματα. Είναι μία εφαρμογή που αν την αξιοποιήσει ο κάθε καταστηματάρχης, σύμφωνα με τις ανάγκες του, μπορούμε να πούμε ότι έχει ένα κατάστημα να λειτουργεί κι όταν είναι ακόμα τα μαγαζιά κλειστά», τόνισε η Μαρία Βυτινίδου, fashion designer του AthensFashionClub, μιλώντας στην εκπομπή Παραλλαγές με τη Μαρία Παύλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα