Προγνωστικά Europa League: "Κλειδώνει" το ευρωπαϊκό του μέλλον ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ. Η άγνωστη Μπάτσκα Τόπολα αποτελεί... γρίφο τον οποίο πρέπει να λύσουν οι παίκτες του Μαρτίνεθ (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να γίνουν ένα ισχυρό σύνολο μέσα σε αρκετά σύντομο διάστημα. Οδηγούν την

κούρσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και σήμερα έχουν την ευκαιρία να κλειδώσουν από τώρα την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Αν νικήσουν τους Σέρβους στην έδρα τους η 3η θέση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Η εικόνα του Ολυμπιακού πείθει, οι παίκτες έχουν βρει ρόλους, ο προπονητής έχει πολλές ισάξιες επιλογές, η εμπειρία από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι τεράστια, μπορεί να κρίνει τη σημερινή αναμέτρηση. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την Μπάτσκα Τόπολα. Στην πρεμιέρα, στο Λονδίνο, προηγήθηκε της Γουέστ Χαμ, γενικά σκοράρει αρκετά, έχει βρει δίχτυα στα 10 από τα 11 φετινά παιχνίδια της. Θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση και ελαχιστοποίηση των λαθών. Το θετικό είναι ότι οι απουσίες που υπάρχουν δεν επηρεάζουν.

Προγνωστικά Europa League: Με τον Ολυμπιακό στο 1.86 και τον "Ευρωπαίο" Παναθηναϊκό

Η αγαπημένη συνήθεια της Λίβερπουλ

Έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με την Λίβερπουλ και μας έχει δικαιώσει (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Παίζει ένα ποδόσφαιρο ανοικτό, επιθετικό, δεν ασχολείται τόσο με τον αντίπαλο, όσο με την εφαρμογή του πλάνου της. Ο Κλοπ παρουσιάζει μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει με μεγάλη άνεση, είτε στο Άνφιλντ, είτε μακριά από αυτό. Ανασταλτικά προκύπτουν κενά, αλλά το... ισοζύγιο βγαίνει θετικό, βάζει περισσότερα τέρματα απ' ότι δέχεται.

Ακόμη κι όταν ο αντίπαλος προηγείται, υπάρχει μια ηρεμία, μια πίστη για ανατροπή, η οποία και έχει έρθει σε πολλά ματς. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ είναι από την φύση της επίσης επιθετική ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι πρώτη στο Βέλγιο, έχει μια τόλμη, θα προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο. Σκοράρει με συνέπεια, ο Κλοπ θα κάνει αλλαγές, οι Βέλγοι μπορούν να βρουν δίχτυα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια ευκαιρία να ισορροπήσει την κατάσταση στον όμιλο και να κάνει πιο εύκολη την ευρωπαϊκή του συνέχεια. Η Μπάτσκα Τόπολα είναι επικίνδυνη, το ματς μπορεί να έχει αρκετά γκολ, το διπλό των ερυθρόλευκων αποτελεί βάση.

Η Λίβερπουλ έχει τον τρόπο της, φθάνει εύκολα στο γκολ, διαθέτει τρομερή ποιότητα επιθετικά. Η Σεντ Ζιλουάζ δύσκολα θα πάρει κάτι σε μια τόσο καυτή έδρα, θα είναι ικανοποιημένη με ένα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός: 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.40) 19:45 Λίβερπουλ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.62) 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα