Ο Ράμα απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα και ο Μητσοτάκης κωφεύει…

Ένα πραγματικά ναζιστικό παραλήρημα μέσα σε ελληνικό έδαφος εξαπέλυσε ο Αλβανός Έντι Ράμα, με την κυβερνηση Μητσοτάκη να διαπράττει εθνική μειοδοσία επιτρέποντας του να προσβάλει και να απειλεί τους Έλληνες ανενόχλητος.

Προεκλογική φιέστα του Έντι Ράμα στην Ελλάδα με τις «ευλογίες» της Κυβέρνησης

Ήδη στα μεγάλα αλβανικά ΜΜΕ

είναι πρωτοσέλιδο η δήλωση του με τον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει στους Αλβανούς!

Η επαίσχυντη δήλωση του Ράμα για την Ελλάδα που ανήκει στους Αλβανούς!

Το ναζιστικό του παραλήρημα όμως κορυφώθηκε με την αναφορά στους ναζί Τσάμηδες, τους οποίους συνέκρινε με τους Αλβανούς μετανάστες της δεκαετίας του ‘90! Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι θέλει να ανοίξει θέμα μειονότητας μέσα σε ελληνικό έδαφος. Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις νόμιμες επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας με την σύλληψη κακοποιών, με την εκδίωξη των ναζί εγκληματιών πολέμου Τσάμηδων από την Ελλάδα!

Οι εξοργιστικές αναφορές του Ράμα στους ναζί Τσάμηδες

Εδώ οι ευθύνες Μητσοτάκη είναι προσωπικές και τεράστιες. Μόνο τυχαίο δεν είναι πλέον το γεγονός ότι από την στιγμή που έφυγε ο Προκόπης Παυλόπουλος από την προεδρία, η ελληνική κυβέρνηση αλλά και η διάδοχος του δεν έχουν πει λέξη για τους Τσάμηδες, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ράμα για να δημιουργήσει θέμα εσωτερικής ασφάλειας στην πατρίδα μας!

Μέχρι αυτή τη στιγμή μάλιστα δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς για αυτό το παραλήρημα του Αλβανού παράφρονα. Αυτή η ένοχη σιωπή, μόνο ως συνέργεια στις επεκτατικές βλέψεις του Ράμα μπορεί να θεωρηθεί.

(Με πληροφορίες απο NewsBreak)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράμα, Ελλάδα, Μητσοτάκης …,rama, ellada, mitsotakis …