Ξυδάκης: «Αλέξη, ανανέωση δεν γίνεται με υλικά από κατεδαφίσεις»

Την ώρα που το ρεπορτάζ του ανασχηματισμού τρέχει και ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα ονόματα για την ανανεώση του κυβερνητικού σχήματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, στέλνει αιχμηρό μήνυμα στον Πρωθυπουργό για τα πρόσωπα που θα (ή πρέπει να) στελεχώσουν την κυβέρνηση λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωση της θητείας της.

«Όταν θέλεις να κάνεις ανανέωση και να πας σε μία καινούργια ιστορική περίοδο

πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυνατά, δοκιμασμένα υλικά και όχι υλικά από κατεδαφίσεις», σχολίασε ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στον Real fm 97,8 , σε μία δήλωση που ερμηνεύεται από πολλούς ως «καρφί» για τις φερόμενες επιλογές προσώπων όπως της διαγραφείσης από τη ΝΔ Κατερίνας Παπακώστα. Αλλά πάλι η ανεξάρτητη βουλευτής μπορεί και να ανήκει στα… δοκιμασμένα στελέχη, οπότε φευ…

Κατά τα άλλα, ο κ. Ξυδάκης επικρότησε την επιλογή Σκουρλέτη για τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ένα στέλεχος ιστορικό της Αριστεράς, με βάρος στο όνομα του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον εκτιμούν, ακούν τη φωνή του, ακούν τον προβληματισμό του, έχει την κυβερνητική εμπειρία. Φυσικά είναι ανανέωση», τόνισε.

The post Ξυδάκης: «Αλέξη, ανανέωση δεν γίνεται με υλικά από κατεδαφίσεις» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξυδάκης, Αλέξη,xydakis, alexi