Τραγωδία δίχως τέλος – 19 οι νεκροί στη Δυτική Αττική!

Τρεις ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, τα πτώματα τριών ανθρώπων βρέθηκαν στην Μάνδρα Αττικής και στον κόλπο της Ελευσίνας. Ετσι, ο αριθμός των θυμάτων της φονικής πλημμύρας ανέβηκε στους 19.

Αρχικά, το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη Μάνδρα Αττικής. Την είδηση μετέδωσε το ΑΠΕ αναφέροντας ότι το πτώμα βρέθηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής, μίας από τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες. Η ΕΡΤ

μετέδωσε την πληροφορία ότι ο 17ος νεκρός είναι άνδρας. Σημειώνονται ότι έξι άνθρωποι αγνοούνται και έπειτα από την ταυτοποίηση της σορού θα διαπιστωθεί αν ο νεκρός που εντοπίστηκε το Σάββατο ήταν ένα από αυτά τα άτομα.

Οπως τόνισε στο ΑΠΕ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, οι προσπάθειες για την ανάσυρση του νεκρού άνδρα γίνονται με μεγάλη προσοχή αυτή την ώρα, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο έχει σημειωθεί διαρροή προπανίου.

Λίγη ώρα αργότερα, οι σοροί δύο ακόμα ανδρών εντοπίστηκαν από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας. Οι σοροί ανασύρθηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσομείο. Οπως έγινε γνωστό, οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν από στελέχη του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας ανήκουν σε έναν 59χρονο και έναν 29χρονο, που αγνοούντο από περιοχές της Δυτικής Αττικής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Κάνουμε ενέργειες για την ανάσυρση. Είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχει και διαρροή υγραερίου κοντά στο σημείο. Βρέθηκε μέσα σε επιχείρηση, κοντά σε μηχανήματα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής κ. Γιόβας.

The post Τραγωδία δίχως τέλος – 19 οι νεκροί στη Δυτική Αττική! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα