Συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους στην Εύβοια

Στο έργο της αποτίμησης των καταστροφών που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας που έπληξε το Σαββατοκύριακο την Ελλάδα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους οι Αρχές.

Σοβαρότερα επλήγησαν περιοχές της Πελοποννήσου, όπως η Αργολίδα, αλλά και η Εύβοια και η Φθιώτιδα.

Εν τω μεταξύ ο κυκλώνας, αρκετά εξασθενημένος, συνεχίζει την πορεία του στο βορειοανατολικό Αιγαίο και κινείται προς την Τουρκία.

Τρεις άνθρωποι είναι αγνοούμενοι

στο Μαντούδι στη βόρεια Εύβοια όπου δυνάμεις της ΕΜΑΚ και δύτες έχουν κινητοποιηθεί για την ανεύρεσή τους. Και οι τρεις, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και ένας νέος άνδρας, είναι αγνοούμενοι από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το φαινόμενο είχε πολύ μεγάλη ένταση στην ευρύτερη περιοχή λόγω της υπερχείλισης του ποταμού. Σε κάποια σημεία είναι μάλιστα κλειστός ο δρόμος Χαλκίδας-Αιδηψού λόγω του νερού που κατακλύζει το οδόστρωμα.

Επίσης την Κυριακή έχασε τη ζωή του ένας οδηγός 53 ετών στο Βραχάτι Κορινθίας, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του λόγω των υδάτων και πέθανε από ανακοπή.

Σήμερα Δευτέρα αναμένονται βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι και ο καιρός θα βελτιωθεί από τα δυτικά ενώ θα εξασθενήσουν και οι άνεμοι.

The post Συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους στην Εύβοια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα