Στον Περισσό μετά από 29 χρόνια ο Κοτζιάς

11:41 2/4/2018 - Πηγή: Protagon

Από το «Σπίτι του Λαού» στον Περισσό ανοίγει ο κύκλος των ενημερωτικών επαφών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στις συνομιλίες επίλυσης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

H συνάντηση του κ. Κοτζιά με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας και το απόγευμα θα δει τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Ακολουθεί τη Μεγάλη Τρίτη το τετ

α τετ του υπουργού με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε τελικά στην άρνησή του να τον ενημερώσει ο κ. Κοτζιάς και η συνάντηση του ΥΠΕΞ θα γίνει με τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο.

Με απόφαση Κοτζιά όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στα γραφεία των κομμάτων και όχι στο υπουργείο Εξωτερικών.

Την εβδομάδα μετά το Πάσχα είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση του κ. Κοτζιά με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ, ώστε να επιτευχθεί ένας επιθυμητός συμβιβασμός και οι δύο πλευρές να καταλήξουν στο ενιαίο κείμενο για το οποίο μίλησε ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών με τη συνάντησή του στα Σκόπια και την τριμερή της Βιέννης με τον Μάθιου Νίμιτς.

The post Στον Περισσό μετά από 29 χρόνια ο Κοτζιάς appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα