Η ΠΟΕΔΗΝ γιόρτασε με τούρτα «τα πρωταπριλιάτικα ψέματα» του Τσίπρα

11:14 2/4/2018 - Πηγή: Protagon

Με μία ημέρα καθυστέρηση αλλά με δυναμική παρουσία και έντονη αποφασιστικότητα, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ βρέθηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για να κόψουν μία τούρτα με τρία κεράκια και το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η τούρτα απεικόνιζε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με μύτη Πινόκιο, και πάνω της ήταν γραμμένο: «Τρίτη

επέτειος με τα πρωταπριλιάτικα ψέματα για κονδύλια και προσλήψεις».

(IntimeNews)

Τα στελέχη της Ομοσπονδίας θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την κακή κατάσταση που επικρατεί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία και τα οδηγεί στο λουκέτο. Πρόκειται για εργαζομένους σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση ανάμεσα στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και τα ΜΑΤ, όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να περάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντήσουν τον πρωθυπουργό.

(IntimeNews)

Τα αίματα άναψαν γρήγορα με τους συγκεντρωμένους να καταγγέλλουν ότι τους χτύπησαν τα ΜΑΤ, όταν προσπάθησαν να περάσουν από τον φραγμό που είχε στήσει η αστυνομία μπροστά από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα τα οποία έχουν κρεμάσει σε ιμάντες με τους οποίους δένουν τους ψυχικά πάσχοντες. «Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι κλούβια στην ιδεολογία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

The post Η ΠΟΕΔΗΝ γιόρτασε με τούρτα «τα πρωταπριλιάτικα ψέματα» του Τσίπρα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα