Σπυράκη: Η Αντωνοπούλου να επιστρέψει το επίδομα

Μπροστά στην αναλγησία που έχουν επανειλημμένα επιδείξει οι κυβερνώντες σε μία σειρά από θέματα, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την καρέκλα έστω και για λόγους ευθιξίας, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, δεν μπήκε καν στον κόπο να ζητήσει την παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου για την προκλητική είσπραξη επιδόματος ενοικίου από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας.

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει, είναι να επιστρέψει αμέσως και μάλιστα εντόκως το επίδομα ενοικίου που έλαβε

και να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες, ανέφερε η κυρία Σπυράκη, ενώ οξύτερος στο σχόλιό του για το θέμα εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης που κάλεσε την κυρία Αντωνοπούλου να φύγει από τη χώρα!

«H κυρία Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ όμως χάθηκε και το φιλότιμο», παρατήρησε χαρακτηριστικά η Μαρία Σπυράκη.

Αδωνις: Να μπουν στο αεροπλάνο και να φύγουν από τη χώρα

«Κανονικά δεν πρέπει απλά να παραιτηθούν, αλλά να μπουν σε αεροπλάνο και να φύγουν από την Ελλάδα», τόνισε από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης, κληθείς να σχολιάσει στον ΣΚΑΪ την αποκάλυψη ότι η κυρία Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, έπαιρναν επίδομα ενοικίου παρά τη σημαντική περιουσία (καταθέσεις, μετοχές και ακίνητα) που διατηρούν σε Ελλάδα και ΗΠΑ.

The post Σπυράκη: Η Αντωνοπούλου να επιστρέψει το επίδομα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα