Οταν ο Λεβέντης… συμφιλιώθηκε με τους «μητσοτάκηδες»

09:11 6/4/2017 - Πηγή: Protagon

Πώς συναντάς έναν άνθρωπο που έχει ευχηθεί να αρρωστήσει η οικογένειά σου και εσύ; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή τον Βασίλη Λεβέντη, τον άνθρωπο που πριν από χρόνια και από τηλεοράσεως έστελνε κατάρες σε όλους τους μητσοτάκηδες (και τους Παπανδρέου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Γενικά όμως

τα πήγαν καλά στη συνάντησή τους –το τρίτο τέτοιο ραντεβού του προέδρου της ΝΔ με αρχηγούς της ελάσσονος αντιπολίτευσης μετά από αυτό με τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Και πέρα από τα πολιτικά, στα οποία κάπου συμφώνησαν και κάπου διαφώνησαν, υπήρξε και μια τρόπον τινά… αποκατάσταση της σχέσης του κ. Λεβέντη με το όνομα «Μητσοτάκης».

«Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα μιας γενιάς που μετά τα γεγονότα του ’65, αισθανθήκαμε σαν χώρος, στο χώρο του κέντρου, ότι πληγήκαμε από την οικογένεια Μητσοτάκη και είχαμε αρνητικό ηλεκτρισμό», είπε με το χαρακτηριστικό του στιλ ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, για να συμπληρώσει: «Σήμερα, ο Κυριάκος -ειλικρινά δεν το περίμενα- με έπεισε ότι είναι ο Κυριάκος, δεν είναι ο γιος Μητσοτάκη, παραδέχτηκε και κάποια λάθη που έκανε ο πατέρας του και ουσιαστικά θέλησε να είναι ο Κυριάκος. Εγώ σαν Βασίλης Λεβέντης δεν θα μπορούσα να του αρνηθώ. Συζητήσαμε πολλά θέματα και βεβαίως την πορεία της διαπραγμάτευσης και η δυσκολία θα είναι στη Βουλή».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας είναι αρχομανής και θα πάει μέχρι τέλους θα γαντζωθεί και όπου τον βγάλει. Και αν τα ψηφίσει όλα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, ρώτησα τον κ. Μητσοτάκη μέχρι που θα βγει, μου απάντησε ότι τα ψωμιά του είναι λίγα μετά την ψήφιση των μέτρων και το πολύ-πολύ να φθάσουμε στο τέλος του 2017 και μετά βλέπει ο κ. Μητσοτάκης την κατάρρευση του κ. Τσίπρα».

The post Οταν ο Λεβέντης… συμφιλιώθηκε με τους «μητσοτάκηδες» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα