Οι χρήσιμες αγορές που σου φτιάχνουν τη διάθεση για ένα ευχάριστο καλοκαίρι

Μπάλα Emo διαμ. 11cm

Προορίζεται για παιδιά αλλά δεν απαγορεύεται φυσικά να χρησιμοποιηθεί και από μεγάλους. Με φατσούλες EMO – αυτό την κάνει να αρέσει και στους ενήλικες. Κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

Τιμή: 1,39€ / το τεμάχιοDesign Go Sonic Traveller 840

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπαταρίας, με πρακτικό σχήμα και μέγεθος, για να σας ακολουθεί παντού και να καθαρίζει τέλεια τα δόντια. Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με έρευνες

τα δόντια μας ταλαιπωρούνται περισσότερο στις διακοπές.

Τιμή: 6,99€Compact Aquapix 1024-R. Αδιάβροχη – Κίτρινο

Αδιάβροχη σε έως τρία μέτρα και με 16 Megapixels. Είναι φτιαγμένη για τέλειες φωτογραφίες παντού και πολύ εύκολα! Ο αυτόματος επιλογέας σκηνής απαλλάσσει από τις ρυθμίσεις. Εσείς κρατάτε μόνο το καδράρισμα.

Τιμή: 69,90€Μαξιλάρι ταξιδίου 2 σε 1
Moses Blau

Το απόλυτο αξεσουάρ για όσους ταξιδεύουν πολλές ώρες καθισμένοι σε μια θέση αεροπλάνου, πλοίου, λεωφορείου και θέλουν να πάρουν έναν υπνάκο χωρίς να πιαστεί ο λαιμός τους! Κατάλληλο για αυχένα και κεφάλι.

Τιμή: 17,96€Μάσκα Ύπνου
Moses – Exit

Λίγο το φως που μπαίνει από το παράθυρο, λίγο το φωτιστικό του συγκάτοικου που διαβάζει, λίγο το τάμπλετ του που φωσφορίζει και αναβοσβήνει την ώρα που εσείς προσπαθείτε να κοιμηθείτε…
Να γιατί είναι χρήσιμη.

Τιμή:6,94€Φορητό Ηχείο Logitech UE ROLL 2 Habanero

Φορητό και αδιάβροχο για να μεταφέρετε τη μουσική σας παντού και να τη μοιράζεστε με τους φίλους σας. Παίζει ακόμη και σε βάθος ενός μέτρου μέσα στο νερό. Η μπαταρία διαρκεί ως και εννέα ώρες ασταμάτητης λειτουργίας.

Τιμή: 69,99€«Ρεαλιστική Τριλογία», του Μασάντο ντε Ασίς

Ρίο ντε Τζανέιρο, 19ος αιώνας. Ο ντε Ασίς είναι ο Νο1 συγγραφέας όλων των εποχών στη Βραζιλία. Και περιγράφει απολαυστικά όλη τη ζωή της χώρας στην εποχή του. Εκδότης: Gutenberg – Γιώργος & Κώστας Δαρδανός. Σελίδες: 1003.

Τιμή: 27€Intex Transparent
Fashion Mats

Είναι αυτό που θέλεις! Για να ξαπλώνεις μέσα στο νερό, για να το απλώνεις πάνω στα βότσαλα, για να μη γεμίζει η πετσέτα σου άμμο. Αλλά και στην πόλη ένα στρώμα θαλάσσης χρησιμεύει. Ένα βράδι, με καύσωνα, στη βεράντα…

Τιμή: 4,98€ / το τεμάχιοΟμπρέλα Terra Nation™
Kau Kiri Plus – Μπλε

Ελαφριά και πρακτική ομπρέλα θάλασσας, για άνεση και προστασία από τον ήλιο στην παραλία. Με ορθοστάτες από ελαφρύ αλουμίνιο για εύκολη μεταφορά και από ύφασμα με ειδική επίστρωση για προστασία από τον ήλιο.

Τιμή: 88,99€Powerbank USB Belkin MixIt UP (F8M993BTGLD)

Φορητός φορτιστής για να φορτίζετε κινητό και τάμπλετ (ταυτόχρονα) παντού όπου κι αν βρίσκεστε. Συσσωρεύει ενέργεια και τη μεταφέρει εκεί όπου δεν υπάρχει πρίζα. Με δύο θύρες USB και χωρητικότητα 10000 mAh.

Τιμή: 89,99€Κάντε τις καλοκαιρινές αγορές σας μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία
επιλογών για όλη την οικογένεια στο www.public.gr

The post Οι χρήσιμες αγορές που σου φτιάχνουν τη διάθεση για ένα ευχάριστο καλοκαίρι appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα