Ο Μαδούρο μιμείται τον Salt Bae και δηλώνει: Θα ξαναπάω, αγκαλιαστήκαμε επτά φορές!

Η προκλητική επίσκεψη του Νικολάς Μαδούρο στο πανάκριβο εστιατόριο Nusr-Et του διάσημου τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ -γνωστότερου ως «Salt Bae»- προκάλεσε παγκόσμιο σάλο. Ο ευτραφής δικτάτορας καταβρόχθιζε με βουλιμία τα εκλεκτά κρέατα που του ετοίμασε προσωπικά ο Salt Bae, περιφρονώντας το δράμα λαού της Βενεζουέλας εξαιτίας της επισιτιστικής κρίσης.

Ο λαός του πεινάει και αυτός προκαλεί τρώγοντας μπριζόλες των 100 και

πλέον δολαρίων, έγραψαν στο Twitter, το οποίο πλημμύρισε από καταγγελτικές απεικονίσεις των δύο πρωταγωνιστών και εικόνες του τούρκου σεφ να ρίχνει αλάτι με τον χαρακτηριστικό θεατρικό τρόπο που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, πάνω στο σκελετό ενός παιδιού της πολύπαθης Βενεζουέλας.

«Την ώρα που οι κάτοικοι της Βενεζουέλας πεθαίνουν από την πείνα, ο Μαδούρο και γυναίκα του Σίλια (Φλόρες) καλοπερνούσαν σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια του κόσμου, με τα λεφτά που έχουν κλέψει από τον λαό τους», σχολίασε στο Twitter ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χούλιο Μπόργκες, τέως επικεφαλής του Κογκρέσου.

Για τον ίδιο τον Μαδούρο, όμως, δεν υπήρξε τίποτα το επιλήψιμο ή το προκλητικό στη δίωρη στάση του στην Κωνσταντινούπολη με το λουκούλειο δείπνο του στο Nusr -Et.

Μπροστά στις κάμερες, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με το που επέστρεψε στο Καράκας, δήλωσε περήφανα ότι θα ξαναπάει στο εστιαστόριο του Salt Bae, ενώ μιμήθηκε ακόμα και την χαρακτηριστική κίνηση αλά κόμπρα του διάσημου σεφ.

O Nικολάς Μαδούρο μιμείται τον χαρακτηριστικό θεατρικό τρόπο με τον οποίο ο Salt Bae ρίχνει αλάτι στο κρέας που μαγειρεύει (Ariana Cubillos)

«Σύντομα θα επιστρέψω», δήλωσε ο Μαδούρο και ευχαρίστησε τον τούρκο σελέμπριτι για την υποδοχή που του επεφύλαξε και τα δώρα που του έκανε μετά το δείπνο.

«Ο Νουσρέτ μάς εξυπηρέτησε προσωπικά. Κουβεντιάσαμε, περάσαμε υπέροχα μαζί του. Λατρεύει τη Βενεζουέλα μου το είπε πολλές φορές»

«Ευχαριστούμε για τα δώρα που μας έδωσες», είπε, εννοώντας το ΧΧΧL μπλουζάκι Salt Bae που του χάρισε ο τούρκος σεφ (φωτογραφία κάτω) και αμέσως μετά δεν δίστασε να μιμηθεί μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο ρίχνει αλάτι ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

«Με κάλεσαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια. Ο σεφ του Nousr-Et με υποδέχθηκε. Δεν τον ήξερα. Εκτιμώ τα δώρα που μας έδωσε. Η Βενεζουέλα έχει πολλούς φίλους. Αγκαλιαστήκαμε περίπου επτά φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο, θέλοντας να δείξει πόσο αγαπητός είναι στην Τουρκία.

Αλλωστε, όπως υπογράμμισε, η υποδοχή ήταν τόσο θερμή που τον αποκαλούσαν «Σουλτάνο»!

«Με αποκάλεσαν σουλτάνο Μαδούρο», δήλωσε γεμάτος ικανοποίηση σύμφωνα με το Bloomberg, αναφερόμενος στην επίσκεψή του σε μουσείο της Πόλης όπου τον έβαλαν να καθίσει σε έναν πραγματικό θρόνο!

The post Ο Μαδούρο μιμείται τον Salt Bae και δηλώνει: Θα ξαναπάω, αγκαλιαστήκαμε επτά φορές! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα