Παπακώστα: Ξέρουμε ποιοι είναι στον Ρουβίκωνα – θα στείλουμε τον «λογαριασμό» για τις ζημιές

Την πρόθεσή της να στείλει στον Ρουβίκωνα τον… λογαριασμό για τις καταστροφές που έχει προκαλέσει εξέφρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, σε μια μάλλον αφελή τοποθέτηση καθώς είναι απορίας άξιον πώς θα γίνει αυτό: θα στέλνει το υπουργείο τιμολόγιο στην οργάνωση;

Σε κάθε περίπτωση, σε συνέντευξή της την Τετάρτη στον ΣΚΑΙ η κυρία Παπακώστα εμφανίστηκε δυσαρεστημένη από τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί έως τώρα η ΕΛ.ΑΣ. την αναρχική συλλογικότητα.

Εξέφρασε

την ενόχλησή της με τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές περιουσίας και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών.

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι είναι γνωστά στην αστυνομία τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, τα οποία γράφουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον σχεδιασμό της νέας ηγεσίας του υπουργείου συμπεριλαμβάνεται η αναθεώρηση της στρατηγικής φύλαξης στόχων, είπε ακόμη η κυρία Παπακώστα, αν και δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία.

Για την οργάνωση, η υφυπουργός είπε ακόμη πως προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας.

Σχολίασε ακόμη πως τα μέλη της συλλογικότητας δρουν με εσκεμμένη προσοχή, αφήνοντας υπόνοιες πως ο αντιεξουσιαστικός χώρος ίσως επιδιώξει να εκλέξει εκπροσώπους του στη Βουλή που θα ακολουθούν «κακές και παλαιοκοματικές» πολιτικές.

Εξήγησε τέλος ότι οι δράστες των επιθέσεων του Ρουβίκωνα περιορίζονται σε πλημμελήματα που μολονότι βλάπτουν την εικόνα της Ελλάδας δεν επιφέρουν σκληρές ποινές.

The post Παπακώστα: Ξέρουμε ποιοι είναι στον Ρουβίκωνα – θα στείλουμε τον «λογαριασμό» για τις ζημιές appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα