Ο Μπεν Αφλεκ είναι σαράντα ημέρες καθαρός

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2018 όταν οι όχι και τόσο λαμπερές φωτογραφίες, καθώς και η είδηση έκαναν τον γύρο του κόσμου: με παρέμβαση της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Μπεν Αλφεκ οδηγήθηκε, ξανά, σ’ έναν τρίτο κύκλο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Οσκαρικός παραγωγός και σεναριογράφος, ταλαντούχος σκηνοθέτης, διάσημος πρωταγωνιστής. Εχει ενσαρκώσει ακόμη και τον «Batman». Κι όμως, ο Μπεν Αφλεκ, ένας άνθρωπος που φαινομενικά τα έχει όλα, παλεύει ακόμη με τους δαίμονές του. Οπως φημολογείται, η σχέση

εξάρτησης που είχε με το αλκοόλ τον είχαν κάνει απρόβλεπτο, καταθλιπτικό και οξύθυμο. Κι αυτοί ήταν και οι κύριοι λόγοι του χωρισμού ενός ζευγαριού που ήταν από τα πιο φωτογενή του Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Αφλεκ σε παλιότερες, ευτυχισμένες και φωτογενείς στιγμές (EPA/MIKE NELSON)

Σήμερα, Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, συμπληρώνοντας τις πρώτες 40 ημέρες στην κλινική αποτοξίνωσης και παραμένοντας για θεραπεία ως επισκέπτης, ο Αφλεκ έγραψε μία συγκινητική δήλωση στο Instagram, μιλώντας ξεκάθαρα για τον αλκοολισμό του και ευχαριστώντας την οικογένεια και τους φίλους του για την συμπαράστασή τους. Απευθύνθηκε μάλιστα, στους φαν που μοιράστηκαν μαζί του τις δικές τους ιστορίες και του έδωσαν δύναμη να συνεχίσει να προσπαθεί:

«Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα 40 ημέρες παραμονής σε κλινική αποτοξίνωσης και παραμένω στη φροντίδα τους ως επισκέπτης.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο σημαντική υπήρξε η στήριξη της οικογένειάς μου, των συναδέλφων και των φαν. Μου δώσατε δύναμη και κουράγιο για να μιλήσω για την ασθένειά μου.

Η μάχη κατά του εθισμού είναι ένας δύσκολος αγώνας και κρατά μία ολόκληρη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος δεν τελειώνει ποτέ με τη θεραπεία του. Είναι μία εφ’ όρου ζωής δέσμευση. Κι εγώ αγωνίζομαι – αγωνίζομαι για μένα και για την οικογένειά μου.

Πάρα πολλοί άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου μέσω των social media και μου αφηγήθηκαν τη δική τους πάλη, τη δική τους διαδρομή στον εθισμό. Θέλω σήμερα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η δύναμή σας με ενέπνευσε και με στήριξε όπως ποτέ δεν φανταζόμουν. Με βοήθησε πολύ να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος.

Οπως συνεχώς έπρεπε να υπενθυμίζω στον εαυτό μου: αν έχεις κάποιο πρόβλημα, το να ζητάς βοήθεια είναι δείγμα θάρρους, όχι αδυναμίας ή αποτυχίας.

Με αποδοχή και ταπεινότητα συνεχίζω να ζητάω βοήθεια λοιπόν και είμαι ευγνώμων για όλον αυτόν τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό μου. Θέλω να ελπίζω ότι, κάποτε στο μέλλον, θα μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω με το παράδειγμά μου κάποιον στον δικό του αγώνα».

View this post on Instagram

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on Oct 4, 2018 at 12:48pm PDT

The post Ο Μπεν Αφλεκ είναι σαράντα ημέρες καθαρός appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα