Μαθητές έψαλαν τα κάλαντα της Χίου στον Τσίπρα – Εκείνος ζήτησε «τα παραδοσιακά»

Η χορωδία των μαθητών του 1ου Γυμνάσιου Παπάγου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να πει τα κάλαντα στον Πρωθυπουργό. Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε χαμογελαστός τα κάλαντα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε ανάμεσα στους μικρούς μαθητές.

Ο Πρωθυπουργός μάλιστα έδειξε να εντυπωσιάζεται από τα κάλαντα της Χίου, αλλά ήθελε να ακούσει και το κλασικό «Καλήν ημέραν άρχοντες». Αρχικά τα παιδιά έπαιξαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Χίου,

με τον πρωθυπουργό να παραδέχεται ότι ήταν «πολύ ωραία κάλαντα», «δεν τα είχε ξανακούσει» και σχολιάζοντας πως και τα παιδιά ήταν «καταπληκτικά». Ο κ. Τσίπρας στην συνέχεια τους ζήτησε να του πουν και τα «παραδοσιακά», προκαλώντας μια γενική αμηχανία και αναγκάζοντας την υπεύθυνη της χορωδίας να ρωτήσει «ποια εννοείτε;».

Τελικά, τα παιδιά, αν και δεν φαίνονταν προετοιμασμένα γι΄αυτό, έψαλλαν στον κύριο Τσίπρα και το «Καλήν ημέραν άρχοντες». Στην συνέχεια, ο Πρωθυπουργός τους μοίρασε δώρα και κάλεσε όλους τους μαθητές κοντά του για μια φωτογραφία, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί και για τα δώρα που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη, παραδεχόμενος: «Τι να πρωτοφέρει κι αυτός…».

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε δεχθεί το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, ενώ στη συνέχεια θα ακούσει τα κάλαντα και από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

The post Μαθητές έψαλαν τα κάλαντα της Χίου στον Τσίπρα – Εκείνος ζήτησε «τα παραδοσιακά» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα