O Γιώργος Μαυρίδης προσφέρει όσα κέρδισε στο «Nomads» σε παιδιά με καρκίνο

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκτόξευσαν απαξιωτικά σχόλια και ειρωνείες προς τον γνωστό καλλιτέχνη τατουάζ και πρώην παρουσιαστή, Γιώργο Μαυρίδη, όταν έγινε γνωστή η συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του Αnt1, «NOMADS». Ο λόγος; Ο ίδιος ο Μαυρίδης στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ουδέποτε θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ολον αυτόν τον καιρό όμως, διάφοροι φίλοι του καλούσαν τον κόσμο να περιμένει λέγοντας ότι «υπάρχει ένας ειδικός λόγος για την συμμετοχή

του Γιώργου στο παιχνίδι».

Αυτός ο λόγος αποκαλύφθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι, το βράδυ της Παρασκευής, από τον ίδιο τον Μαυρίδη. Ο πρώην παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είχε κάνει μία συμφωνία με τον Αnt1 και όλα τα χρήματά που θα αποκόμιζε στο παιχνίδι θα πήγαιναν αυτομάτως στην ανακαίνιση της πτέρυγας με τις χημειοθεραπείες στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε τον λόγο και ομολόγησε ότι αρχικά είχε αρνηθεί την πρόταση του καναλιού να συμμετέχει στο παιχνίδι. Μετά όμως, είχε μια ιδέα.

«Μετά από δύο μέρες (από την πρόταση) πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο Ant1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. 600 τετραγωνικά… το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου. Αφού είπα να το κάνω, είπα να το κάνω όσο πιο μάγκικα μπορώ. Θα βοηθήσει κι ο Σπύρος Σούλης νομίζω. Ανέλαβε μία ομάδα να το πραγματοποιήσει όλο αυτό».

Μπορεί λοιπόν ο Γιώργος να μην κέρδισε το παιχνίδι όμως εξασφάλισε αρκετά χρήματα (οι παίκτες πληρώνονταν για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι και κερδίζουν αρκετά έπαθλα μέσα σε αυτό) τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν για έναν ειδικό και πολύ όμορφο σκοπό.

Οσο για τον Ant1, λίγο μετά την εν λόγω αποκάλυψη, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

» Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν».

The post O Γιώργος Μαυρίδης προσφέρει όσα κέρδισε στο «Nomads» σε παιδιά με καρκίνο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα